AquaClean – helposti puhdistettava kangas

15. lokakuu 2014

AquaClean – helposti puhdistettava kangas

Kangas on sohvan päällimmäisin ja haavoittuvin kerros, joka kuluu käytössä eniten. Taitavasti valitulla kankaalla verhoiltu sohva on upean näköinen ja näyttää pitkään vasta hankitulta.

Suuren verhoilumateriaalikokoelmamme innovatiivisin, vähiten hoitoa kaipaava kangas on AquaClean-käsitelty likaa hylkivä kangas. Huipputeknologinen AquaClean-käsittely muodostaa kankaan jokaisen kuidun ympärille molekyylikerroksen, joka estää likaa ja nesteitä imeytymästä kankaaseen.

Käsittely on näkymätön ja hajuton eikä muuta kankaan tekstuuria. AquaClean-käsitelty kangas on kosketettaessa mukavan pehmeä ja miellyttävä.

Valikoimassa on paljon moderneja värisävyjä ja useita erilaisia tekstuureja ja kuvioita, joita voi yhdistellä toisiinsa.

Miksi valitsisin AquaClean-kankaan?

  • mapIhanteellinen sohvamalleihin, joissa on kiinteä verhoilu
  • Likaa ja nesteitä hylkivä
  • Kestävä ja helposti puhdistettava (myös muun muassa kahvi-, viini-, ja suklaatahrat): pelkkä puhdistus vedellä riittää
  • Valtaosa AquaClean-kankaista on konepestäviä

Tule käymään ja kokeilemaan kangasta!

Puhdistus:

  1. Poista sohvassa oleva lika.
  2. Taputa likaantunutta kohtaa vedellä, joko paperipyyhkeellä tai hyvin kosteutta imevällä kankaanpalalla, ja odota muutama sekunti.
  3. Paina kevyesti ja hiero tahra pois pyörivin liikkein. Toista tarvittaessa, kunnes kangas on puhdas.

EtiquetaAquaCleanin valmistusprosessi on luontoa säästävä, eivätkä kankaat sisällä haitta-aineita. Sen todistaa myös AquaCleanin sertifioitu Made in Green® -merkki.

Takaisin postitusten luetteloon