Jotakin hyvää, jotakin uutta ja jotakin opettavaa – yhteenveto vuodesta 2018

31. joulukuu 2018

Jotakin hyvää, jotakin uutta ja jotakin opettavaa – yhteenveto vuodesta 2018

Vuoden lopussa muistelemme aina menneitä kuukausia ja teemme yhteenvetoja. Iloksemme Softrend on vuonna 2018 menestynyt erittäin hyvin ulkomailla. Myös kotimaassa olemme pyrkineet muuttumaan yhä paremmiksi ja monipuolisemmiksi. Meitä on suuresti innoittanut halu todistaa, että olemme asiakkailta saamamme tunnustuksen arvoisia.

6 uutta kodin tuotetta

Olemme kohdistaneet katseemme loppukuluttajan toiveisiin, tarpeisiin ja odotuksiin. Näiden havaintojen pohjalta on syntynyt monta uutta tuotetta kotikalusteiden sarjaan.

Markkinoille on tullut Argo Tammin suunnittelema kotisohva MAC. Juuri sellaista sohvaa asiakkaat ovat eniten kaivanneet. Tämä on sohva, joka syleilee sinua iltaisin ja viikonloppuisin. Se on yhtä aikaa boheemi ja chic. Viime puolen vuoden asiakaspalaute osoittaa, että tämä uusi sohvamalli on osoittautunut toimivaksi.

Valmistui myös uusi sänky CELLO. Tämä on kohtuuhintainen pehmeärunkoinen sänky, joka on ollut vuoden jälkipuoliskon hittituote. Sänky on yksinkertaista mallia ja sallii rohkeiden verhoilukankaiden käytön. Hyviä esimerkkejä ovat salongissa olevat katsetta vangitsevat värillisten samettikankaiden näytteet.

KARL-vuodesohvan muodossa yhdistyvät Simon- ja Emma-mallin parhaat ominaisuudet. Kapeiden kädensijojen ansiosta vuodesohva vie vähän tilaa. Se on kaikin puolin käytännöllinen ja kaunis kaluste, joka sopii pienehköön vierashuoneeseen tai (koti)toimistoon.

Vielä ennen vuoden loppua täydensimme pehmeiden kalusteiden kokoelman rinnalla myös kovien kalusteiden valikoimaa. Vain kuukausi sitten salonkeihin saapuivat KUUBIK-sarjaa täydentävät KUUBIK-hyllyt sekä konsolipöytä ja penkki IKO.

KUUBIKU-hyllyjen idea sai alkunsa puhtaasti kysynnästä. Hyllyt, jotka oli tilattu salonkeihin tarvikkeiden näytteille asettelua varten, herättivät asiakkaissa suurta kiinnostusta ja ostohalukkuutta. Argo Tamm valmisti kolmen kokoiset hyllyt, jotka liittyvät muodoltaan KUUBIKU-sivupöytiin. Vuoden 2019 alussa on tulossa vielä pari mielenkiintoista yllätystä!

Konsolipöytä ja penkki IKO on tyylikäs täydennys eteiseen, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Penkin verhoilukangasta valittaessa voi kokeilla rohkeasti. Tämä voi olla hyvä sitova tai värivivahteen antava yksityiskohta.

Uusi tapahtumasarja

Softrendin salonkien yleinen ilme on päättyvänä vuonna monipuolistunut. Huolellisesti valitut tarvikkeet täydentävät tästä lähtien käsitystämme laadusta, täysiarvoisesta elinympäristöstä ja ajattomasta kauneudesta. Tämän lähestymistavan pohjalta Softrend järjesti vuoden aikana Tallinnassa ja Tartossa sisustussuunnittelun iltoja. Näissä tilaisuuksissa kaikki asiasta kiinnostuneet kuulivat ostopäällikkömme ja sisustussuunnittelija Katariina Kaldan mietiskelyjä sisustusmuodista, tulevaisuuden trendeistä ja siitä, miten ihmisen elämäntapa vaikuttaa hänen kotinsa sisustukseen. Asiakaspalaute oli äärimmäisen myönteistä, joten aiomme jatkaa tätä tapahtumasarjaa ensi vuonna.

Softrendin esittely Viron ulkopuolella

Vuoden 2018 tavoitteita oli Softrendin tavaramerkin esittely Viron ulkopuolella. Osallistuimme julkisen tilan näytteillepanolla vuoden alussa Tukholman huonekalumessuille ja syksyllä Kölnin Orgatec-messuille. Kodin tuotteita esittelimme syyskuussa Habitare-sisustusmessuilla Helsingissä.

Julkisen tilan kalusteiden vienti on varmasti tärkeä toimintalinjamme myös ensi vuonna. Jo helmikuussa 2019 osallistumme taas Tukholman messuille.

3 uutta julkisen tilan tuotetta

Vuonna 2018 julkisen tilan kokoelmamme täydentyi Argo Tammin suunnittelemilla MUSEO– ja MEETER-nimisillä moduulisohvilla.

Erittäin ylpeitä olemme monikäyttöisestä kuusikulmaisesta HEXA-rahijärjestelmästä. Se valmistui yhteistyössä tanskalaisen huonekalusuunnittelijan Morten Nikolajsenin kanssa. Hänen periaatteenaan on luoda kestäviä tuotteita ja jättää jälkeensä parempi maailma kuin jonne olemme syntyneet.
HEXA-raheilla voi saada aikaan loputtomasti innoittavia yhdistelmiä. Ne sopivat virtaavaan tilaan tai sellaiseen tilaan, johon kaivataan lisää leikillisyyttä ja pehmeyttä.
Esittelimme HEXA-rahijärjestelmää lokakuussa 2018 Orgatec-messuilla. Siellä varmistuimme, että teemme laatutuotteita, joista ihmiset pitävät.

2018 on ollut muutosten ja hankalien haasteiden vuosi. Juuri se on antanut meille mahdollisuuden kehittyä. Olemme täydentäneet tiimiämme lahjakkailla ja ahkerilla työntekijöillä. Uskomme, että vuodesta 2019 tulee vielä parempi. Asiakaspalaute innoittaa meitä saavuttamaan yhä parempia tuloksia. Olkaa aina kanssamme!

Iloista vuodenvaihdetta ja onnellista uutta vuotta!

Takaisin postitusten luetteloon