Pehmeää voimaa

Nykyajan työskentelytavat, sisällöltään uudet työt ja ylipäätään työn käsitteen avartuminen vaativat työympäristöltään enemmän kuin pöydistä, kaapeista ja lipastoista koostuvaa pakkosisustusta. Nykyisin työn tuloksen ratkaisee kyky lähestyä ongelmaa samanaikaisesti eri näkökulmista ja rohkeus löytää asioita. Voimme sanoa, että nykyaikaisen työpaikan tulee kyetä kätkemään kokonaisia maailmoja, jotka kaipaavat löytämistä ja pohdintaa. Pohdintaa siinä mielessä, miten voi tuottaa toimijan ja toiminnan välillä parempia, esteettömämpiä ympäristöjä, joita voitaisiin mukauttaa parhaiten tekeillä olevan tehtävän luonteeseen.

Uudet työskentelymuodot ja -kokonaisuudet kaipaavat mahdollisuutta eristäytyä ja syventyä, keskustella vapaasti ja avoimesti, ideoida yhdessä tai rentoutua hetkeksi ja kerätä ajatuksia. Nämä kaikki ovat työn eri osia ja tarvitsevat vakaan ympäristön, joka on tarkoitettu päästämään vähän kauemmas pakkomielteestä ”työntekijä = pöytä + tuoli”.
Nykyaikainen työ on vapaa työtilan jäykkyydestä. Työ vaatii parhaan ja monipuolisimman tilan, jonka yksi osa voi muistuttaa muurahaiskekoa, toinen itämaista basaaria, kolmas englantilaisten herrasmiesten kerhoa, munkkiluostarin kirjastoa tai Copacabanan uimarantaa.

Pehmeisiin arvoihin perustuva lähestymistapa on saanut aikaan tietotyötä edistävän ja suosivan ympäristön käsitteen. Joustavat, pehmeät ratkaisut tekevät työympäristöistä tavattoman mukavia pysyen silti uskollisina hyödyllisyyden ja vakauden periaatteelle. Pehmeästi luotu tila on kutsuva ja mahdollisuuksia tarjoava.

Softrend, joka on osoittanut taitonsa pehmeiden maailmojen luojana, kohdistaa nyt pehmeän voimansa työympäristöjen suunnitteluun.

KATSO TUOTTEIDEN ESITTELY:

TUTUSTU JULKISEN TILAN TUOTESARJOIHIMME TÄSSÄ