Valitse oikea verhoilumateriaali!

Valikoimastamme löydät täsmälleen sellaisen pintamateriaalin, jonka haluat. Voit valita liki 4 000 erilaisen kankaan ja yli 100 eri sävyisen nahan joukosta.
Asiakkaiden mieltymysten ja pitkäaikaisen kokemuksemme perusteella olemme luoneet Softrendin oman parhaiden kankaiden kokoelman. Tiedämme verhoilukankaan olevan tärkeä osa sohvan yksilöllisyyttä ja ulkonäköä. Siksi olemme huolellisesti valinneet kokoelmaamme laadukkaimmat ja kauneimmat kankaat.

Softrendin varastokankaiden kokoelma

  • Aquaclean-kankaat

Kangaskokoelmamme innovatiivisimmat ja vähiten hoitoa kaipaavat kankaat ovat Aquaclean-pinnoitteiset likaa hylkivät kankaat. Myös kahvi-, punaviini-, suklaa-, ketsuppi- ja muut tyypillisimmät tahrat voidaan poistaa näistä huipputeknisistä mutta luonnonystävällisistä kankaista pelkällä vedellä ja liinalla – jopa kuivuneet tahrat. Sinun ei siis tarvitse ostaa puhdistusaineita.
Olet aina tervetullut myymälöihimme, joissa voit kokeilla itse kankaan puhdistusta!

KOKEILE AQUACLEAN SIMULAATTORIA >

BELLAGIO (UUSI!)
Bellagio on kestävää samettikangasta, jonka ei tarvitse pelätä nukkaantuvan. Pehmeytensä ansiosta se sopii useisiin muotoihin ja auttaa tuomaan silkkisellä kiillollaan erilaisiin sisustuksiin vähän ylellisyyttä. Bellagiosta olemme ottaneet valikoimaamme trendikkäät sävyt, kuten tummansininen, vanha roosa ja ruosteenpunainen.
KOOSTUMUS: 100% PES / MARTINDALE: 100 000

KENTASH (UUSI!)
Kentash on koostumukseltaan puoliluonnollista ja sisältää 51 % puuvillaa. Kahden erityyppisen langan vaihtelun ansiosta tämä kangas on pintakuviollista, ja siinä vallitsee pehmeä tuuhea chenille. Moderni suuri pintakuvio sopii hyvin sekä pehmeisiin kalusteisiin että koristetyynyihin. Luonnollisen valkoisen ja ruskean lisäksi valikoimastamme löytyy rohkeampia sävyjä, kuten violettia, vihreää ja vaaleansinistä.
KOOSTUMUS: 49% PES, 51% CO / MARTINDALE: 40 000

LINOVA (UUSI!)
Linova on yksinkertaista mutta kestävää kangasta, jonka pintaan luonnetta lisää leveydeltään erilaisten lankojen vaihtelu. Tästä kankaasta valitsimme kokoelmaamme myös kirkkaan valkoisen sävyn, koska Aquaclean-pinnoitteen ansiosta erilaiset tahrat voidaan poistaa pelkällä lämpimällä vedellä ja liinalla.
KOOSTUMUS: 60% PES, 38% AC, 2% PA / MARTINDALE: 70 000

MYSTIC (UUSI!)
Mystic on kangasvalikoimamme parhaiten kulutusta kestävä tuote. Se on ollut Softrendin valikoimassa jo yli 7 vuotta, joten olemme vakuuttuneet sen laadusta ja kestävyydestä. Kankaan himmeä veluuripinta ei nukkaannu käytössä. Tämän kankaan värivalikoima on suuri ja sisältää myös trendisävyjä, kuten sinapinkeltaista, vaalean ruusunpunaista ja tummanvihreää.
KOOSTUMUS: 100% PES / MARTINDALE: 150 000

SPIRIT (UUSI!)
Spirit on erittäin kestävä ja, kuten muutkin Aquaclean-pinnoitteiset kankaat, helposti vedellä puhdistettavissa. Kankaalla on veluuripinta, jonka ansiosta se ei nukkaannu. Himmeän ja kiiltävän chenille-langan vaihtelu antaa kankaalle hillityn kiillon. Olemme ottaneet valikoimaamme tyylikkäät pastellisävyt, joita on helppo sovittaa erilaisiin sisustuksiin.
KOOSTUMUS: 100% PES / MARTINDALE: 100 000

  • Kankaat

AVELINA 
Avelina on vähäkiiltoista mukavan pehmeää samettia, jonka sileälle pinnalle piirtyy minimaalisesti samansuuntaisen karvaiselle sametille luonteenomaista jälkikuviota. Elegantti verhoilukangas koristelee sekä klassisen että modernin tyylisiä kalusteita.
KOOSTUMUS: 100% PES / MARTINDALE: 100 000

BRIGADIER
Brigadier on rakenteeltaan epäyhtenäinen samettikangas. Himmeän kiiltävä tekstiili on sopivan elegantti ja tekee jokaisesta sohvasta katseenkääntäjän. Pehmeä ja iholle ystävällinen kangas tuntuu istuessa mukavalta ja on myös kestävä.
KOOSTUMUS: 65% AC, 35% PES / MARTINDALE: 40 000

BRUNEI
Brunei on rikas kiiltoinen sametti, josta valo taittuu korostaen kauniisti huonekalujen muotoja. Kankaan parhaat ominaisuudet paljastuvat koskettaessa – kangas on erittäin pehmeää ja silkkistä.
KOOSTUMUS: 100% PES / MARTINDALE: >30 000

DARWIN
Darwin luo luontaisen ja viihtyisän vaikutelman, kuten pellavan pitääkin. Kangas on hyvä valinta myös sängyn verhoiluun. Darwinin yksinkertaisuutta elävöittää kevyt kiilto.
KOOSTUMUS: 31% LI,11% CO, 58% VI / MARTINDALE: 40 000

KALAHARI
Kalahari on elegantin pellavaisen kiiltävä, vähän laineikas kangas, joka vaikuttaa pehmeältä ja luonnolliselta. Tämä verhoilumateriaali sopii pehmeitä sekoitettuja värisävyjä käytettäessä koristamaan vaikkapa makuuhuonetta sänkykankaana.
KOOSTUMUS: 43 % PES, 40 % VI, 17 % LI

YOUTOO
Youtoo-kankaan silmukat luovat mielenkiintoisen ja runsaan tekstuurin! Youtoo on monipuolinen kangas, joka näyttää ylelliseltä tai hillityltä ympäröivästä tilasta riippuen.
KOOSTUMUS: 40% AC, 38%PES, 14% CO, 8% WO / MARTINDALE: >25 000

  • Kankaiden loppuunmyynti

ACKER (tarjous, lue lisää täältä)
Acker on erittäin pehmeä puuvillan, pellavan ja viskoosin yhdistelmä, joka kiiltää valon ja liikkeen leikin myötä. Kankaaseen kudottu samettinen chenillelanka tuo kestävyyttä ja kosketettaessa mukavaa pehmeyttä ja kevyttä nukkaista syvyyttä.
KOOSTUMUS: 33% CO, 8% LI, 59% VI / MARTINDALE: 35 000

DIAMONDS (tarjous, lue lisää täältä)
Diamondsin avainsana on käytännöllisyys: kangas on konepestävä, nukkapintainen, vahva ja kestävä.
KOOSTUMUS: 46% PAN, 44% PES, 10% CO / MARTINDALE: 40 000

BERLIN (tarjous, lue lisää täältä)
Berlin on kestävä luonnon- ja tekokuidun yhdistelmä, jossa on tyyni, kevyt rakenne.
KOOSTUMUS: 20% LI, 41% VI, 39% PL / MARTINDALE: 42 000

MURANO (tarjous, lue lisää täältä)
Murano on kalanpyrstön kuvioinen samettikangas. Himmeän kiiltävä tekstiili on sopivan elegantti ja tekee jokaisesta sohvasta katseenkääntäjän.
KOOSTUMUS: 43% PAN, 57% PES / MARTINDALE: 25 000

NADIR (tarjous, lue lisää täältä)
Nadir herättää huomiota diagonaalisella kudoskuviolla, joka muodostuu vuorotellen kudotuista silkkisistä ja samettisista chenillelangoista.
KOOSTUMUS: 67% VI, 17% CO, 16% LI / MARTINDALE: 30 000

POLO (tarjous, lue lisää täältä)
Polo on täysin luonnollinen kangas, jolla on sileä tekstuuri ja kevyt kiilto. Kirkkaammat sävyt sopivat erittäin hyvin lasten sänkyjen verhoiluun, koska materiaali on pestävää ja ihoystävällistä.
AINESOSAT: 100 % CO / MARTINDALE: 20 000

REIKO (tarjous, lue lisää täältä)
Reiko on hyvin tekstuurinen kangas, jossa näkyy moderni kalanpyrstökuvio.
KOOSTUMUS: 59% PP, 38% CO, 3% PA / MARTINDALE: 28 000

SAN REMO (tarjous, lue lisää täältä)
San Remo on teksturoitua hyvin laskeutuvaa kangasta, jonka värisävyissä on valkoisen ja harmaiden lisäksi vivahteeltaan solideja vaihtoehtoja lämpimällä beigellä pohjalla. Jälkimmäiset antavat hyvän mahdollisuuden lisätä sohvalle väriä sitä liikaa korostamatta.
KOOSTUMUS: 100 % PES / Martindale 100 000

SOBRAL (tarjous, lue lisää täältä)
Sobral on erittäin kestävä kangas, jossa on kaunis dynaaminen rakenne ja luonnollinen koostumus. Siitä syystä Sobral on sekä käytännöllinen että ihoystävällinen.
KOOSTUMUS: 58% VI , 25% CO, 15% LI, 2% PA / MARTINDALE: 50 000

TWEED  (tarjous, lue lisää täältä)
Tweedillä on iloisen kirjava kudos, jonka rakenne vaikuttaa lämpimältä ja kutsuvalta. Se on perinteiselle yksiväriselle kankaalle hyvä vaihtoehto, joka lisää valosta riippuen värivivahteita ja monikerroksisuutta. Tekstiiliä on käsitelty innovatiivisella easy clean -teknologialla, jonka ansiosta tahrat voidaan poistaa kankaalta pelkällä lämpimällä vedellä ja pyyhkeellä.
AINESOSAT: 56 % PES 37 % PP, 7 % CO / MARTINDALE: 50 000

* Huomio! Näytöllä esitetty kangasnäytteen väri saattaa teknisistä syistä poiketa todellisesta. Kangasnäytteisiin voi tutustua Softrendin myymälöissä.