Keitä olemme

  • Softrend on virolainen pehmeiden huonekalujen valmistaja, joka on toiminut alalla vuodesta 1997.
  • Softrend on perheyritys, joka työllistää yhteensä 55 henkilöä.
  • Softrendin huonekalut suunnitellaan ja tehdään Virossa.
  • Sohvat ja sängyt valmistuvat käsityönä omassa tuotantolaitoksessamme, joka sijaitsee Tallinnan kupeessa Väänassa.
  • Softrend tunnetaan jo kaikkialla Euroopassa. Tuotannosta 70 % viedään ulkomaille. Valtaosa jälleenmyyjistämme toimii Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa.
  • Softrendin Helsingin myymälä sijaitsee osoitteessa Perämiehenkatu 11. Virossa Softrendillä on 3 myymälää, jotka sijaitsevat Tallinnassa osoitteissa Pärnu mnt 139c ja Narva mnt 63/1 sekä Tartossa osoitteessa Tehase 16.

Hyvä tietää: Vuonna 2016 loimme valmistamiemme sohvien avulla peräti 13 127 uutta istumapaikkaa Eurooppaan.

OIKEA SOHVA

Sohva on kotirauhan strateginen keskipiste. Sohvan tulee olla mukava, aistikas ja arvokas, omistajan luonteen mukainen. Sen tulee olla se oikea. Hyvä sohva tekee elämäsi jokaisesta päivästä hieman onnellisemman.

Laaja valikoimamme erilaisia malleja, kokoja, täyte- ja verhoilumateriaaleja takaa, että voimme rakentaa sinulle juuri sen oikean sohvan. Pystymme vastaamaan juuri sinun toiveisiin ja tarpeisiin, mikä lisää kotisi jokapäiväistä viihtyvyyttä.

ENEMMÄN KUIN OIKEA SOHVA

Meille on tärkeää, että tuotteet sopivat toisiinsa sekä ulkonäöltään että toimivuudeltaan. Tämä vakaumus innoitti meidät luomaan oman täydentävien sisustustuotteiden kokoelman. Niinpä vuodesta 2013 alkaen valikoimassamme ovat olleet myös pöydät, valaisimet, verhot, matot ja muut sisustusesineet, jotka tekevät kodistasi kodin. 

Olemme aina valmistaneet myös sänkyjä. Vuodesta 2016 alkaen meillä on ollut oma mallisto makuuhuoneen sisustukseen laadukkaista sängyistä ja patjoista vuodevaatteisiin.

JULKISET TILAT

Olemme osoittaneet taitomme pehmeiden maailmojen luojana, ja kohdistamme pehmeän voimamme nyt myös työympäristöjen suunnitteluun. Nykyajan työskentelytavat, sisällöltään uudet työt ja työn käsitteen avartuminen vaativat työympäristöltä enemmän kuin pöydistä, kaapeista ja lipastoista koostuvaa pakkosisustusta. Uudet työskentelymuodot ja -kokonaisuudet kaipaavat mahdollisuutta eristäytyä ja syventyä, keskustella vapaasti ja avoimesti, ideoida yhdessä tai rentoutua hetkeksi ja kerätä ajatuksia. Uudentyyppinen työympäristö ei ole tilana jäykkä, vaan sitä voidaan mukauttaa parhaiten tekeillä olevan tehtävän luonteeseen. Pehmeät ratkaisut tekevät työtiloista kodikkaampia ja viihtyisämpiä. Ihmiset voivat siellä paremmin, ovat iloisempia ja tuotteliaampia.

Lue lisää: PEHMEÄT ARVOMME, LAATUSTANDARDIMMEJulkisen tilan konsepti

Katso tästä, miten Softrend-sohvat valmistuvat: