LAADUKAS SÄNKY ON PITKÄAIKAINEN INVESTOINTI

09. toukokuu 2017

LAADUKAS SÄNKY ON PITKÄAIKAINEN INVESTOINTI

Sänky on makuuhuoneen sydän. Jos annat itsellesi riittävästi aikaa sängyn ja patjan valintaan, löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun.

MAKUUHUONEESEEN SOPII LUONNONMUKAISUUS

Hyvä yöuni on tärkeä osa terveyttä ja hyvinvointia. Siksi myös vuoteesi tulisi olla luonnonmukainen ja hyväksi terveydellesi. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mistä materiaalista sänky on valmistettu. Softrend tarjoaa laadukkaita massiivipuusta ja vanerista valmistettuja sänkyjä. Yksinkertaisuus ja luonnonmukaisuus on aina hyvä valinta makuuhuoneeseen, koska väriä ja raikkautta voi helposti lisätä erinäköisillä vuodevaatteilla.

Tuotevalikoimamme uutuutena on pohjoismaisen tyylinen Fuuga, joka korkeiden jalkojen varassa leväten sopii hyvin myös moderniin makuuhuoneeseen.

fuuga_blog

HYVÄN UNEN TAKAA SOPIVA PATJA

Tutkimukset osoittavat, että lähes puolet nykyihmisistä kärsii jatkuvasta väsymyksestä. Riittävän energiansaannin tärkeä lähde on kunnon yöunet laadukkaalla patjalla. Softrend käyttää vuoteissaan Sleepwell-patjoja, jotka on tunnettu korkeasta laadusta ja luonnollisista materiaaleista. Sleepwell-patjat eivät sisällä haitallisia aineita ja pestävät irtopäälliset varmistavat hyvän hygieenisyyden. Asiantuntevien myyntihenkilöidemme avulla on helppo löytää tarpeisiisi sopiva oikea patja.

Tämä tärkeä sijoitus takaa hyvän ja rentouttavan unen vielä vuosiksi eteenpäin.

Takaisin postitusten luetteloon