Lastensänky on tärkeä asia

25. toukokuu 2015

Lastensänky on tärkeä asia

Lastenhuoneen sisustuksessa keskeisellä paikalla on usein sänky, joskus myös sohva. Itseasiassa vuodesohvan hankkiminen osaksi lastenhuoneen kalustoa lisää huoneen käytettävyyttä. Vierasvuoteena toimiva sohva antaa mahdollisuuden majoittaa yövieraita. Lapsista on kiva käydä yökylässä ja toki aikuisillakin joskus voi olla tarvetta tilapäiselle majoituskapasiteetille.

Lastensänky on kooltaan pienempi kuin aikuisten. Pituutta ei tarvitse olla yhtä paljon ja leveydeksikin riittää kohtuullinen 60–80 senttimetriä. Myöskään patjan ei tarvitse olla yhtä kallis kuin aikuisilla. Lapset ovat kevyempiä ja kasvavat ulos sängystänsä, ennen kuin sänky ehtii kulua käytössä. Sängyn koon lisäksi tärkeää on viihtyvyys. Kun lapset viihtyvät sängyssään, he nukkuvat paremmin ja pitempään. Tämä takaa myös aikuisille paremmat unet.

Lastensänkyyn kannattaa kuitenkin investoida. Esimerkiksi Softrendin täyspehmeä Junior on erittäin mukava ja turvallinen vuode perheen pienimille. Erityisen hyvää Juniorissa on sen jälleenmyyntiarvo. Kun oma nuoriso on kasvanut sängystä ulos, on aika laittaa lastensänky myyntiin esimerkiksi internetin kauppapaikkoihin.

Sänky on aina kannattava investointi. Myös lasten huoneessa se maksaa itsensä takaisin asumismukavuutena, viihtyisyytenä ja hyvinä yöunina. Elämässä on paljon asioita, joissa säästäminen kannattaa, mutta lastensänky ja sen mukavuus ei kuulu tälle listalle!

 

Takaisin postitusten luetteloon