Laura Põldveren uusi koti: Mukavalle sohvalle mahtuu paljon hyviä ystäviä!

12. heinäkuu 2017

Laura Põldveren uusi koti: Mukavalle sohvalle mahtuu paljon hyviä ystäviä!

Laulajatar ja Viron jazzliiton tuore puheenjohtaja Laura Põldvere on varttunut Tartossa ja siksi viihtyy myös pääkaupungin asukkaana rauhallisemmassa ympäristössä. Näin ollen hän hankki uuden kodin juuri Viimsi-alueelta.

Kun Laura alkoi sisustaa uuta kotiaan, hän otti avukseen hyvän ystävän sisustusarkkitehdin Madis Liplap’in. Koti heijastaa asukkaiden persoonallisuutta ja sisustussuunnittelijan on siksi hyvin tunnettava asiakkaidensa olemusta ja tapoja. Kodin vaihto taas saa alkunsa vanhan omaisuuden ”inventaariosta”. Laura päätti ottaa edellisestä kodista, keskustan asunnosta, mukaan vain tärkeimmät asiat, joilla on oma tarinansa, kuten Epp-Maria Kokamägi’n maalaukset ja Tarton lapsuuskodista peräisin olevat kaapit.

Uusia huonekaluja etsiessään laulaja ja sisustaja kävivät myös Softrendin liikkeessä. Laura, joka aina luottaa sisäiseen ääneensä, tunnisti turkoosisinisen Newman-sohvan melkein heti omakseen, valintaan meni alle 20 minuuttia. ”Tämä korkeajalkainen sohva on paitsi tyylikäs myös käytännöllinen, istuintyynyjen taskujousitus on erittäin mukava ja avokulmasohvan muoto sopii erinomaisesti huoneeseeni ja täyttää kaikki mukavuusvaatimukseni”, Laura Põldvere kehuu uutta sohvaa.

Softrendistä Laura valitsi sohvan lisäksi myös toistensa sisään sijoitettavat Kuutio-sohvapöydät. Tarjotakseen kontrastia harmaan-valkoiselle keittiölle, olohuoneeseen tuli sinisen sohvan lisäksi musta ja oranssi pöytäryhmä. Pöytiä on mahdollista käyttää sekä erikseen että yhdessä, muodostamalla näistä tarvittaessa isomman sohvapöydän tai pienempiä tasoja, tai sitten koota ne yhteen, jos vapaata tilaa tarvitaan.

Laulajattaren nopea elämäntyyli ja iltakonsertit eivät anna mahdollisuutta kutsua kotiinsa vieraita niin usein kuin ehkä haluaisi – mutta kyllä kiireisinä aikoinakin pystyy löytämään hetkiä itselleen ja läheisille sekä nauttia uudesta viihtyisästä kodista.

Laura Softrendin Kadriog-liikkeessä valitsemassa huonekaluja uuteen kotiinsa:

 

Laura_R-2

Laura_R-1

 

Takaisin postitusten luetteloon