Makuuhuoneen sisustus

18. toukokuu 2015

Makuuhuoneen sisustus

Makuuhuone on jokaisen kodin pyhin paikka, tila joka on pyhitetty levolle, rentoutumiselle ja rauhalliselle mielelle. Makuuhuoneen sisustamiseen pitäisi kiinnittää huomattavan paljon huomiota jotta tunnelma säilyy rauhallisena ja levollisena.

Ennen makuuhuoneen sisustamisen suunnittelua kannattaa luoda katsaus ympäristöön. Olohuone, sohva, nojatuolit, divaanit, jopa sohvapöydät sanelevat tyylin jolla kodinsisustus on luotu ja jota pitää jatkotoimia suunnitellessa ottaa huomioon. Ruokasali ja ruokapöytä, jopa lastenhuoneiden sisustus ja sängyt pitää oll huolellisesti mietittynä.

Makuuhuoneen sisustuksessa voidaan lähteä liikkeelle väreistä, sängystä, lampuista, valaistuksesta tai itse pääasiasta eli sängystä. Sängyn materiaaliksi hinta laatusuhteeltaan ylivoimaisesti paras valinta on laadukas joustinpatja päällystettynä pehmeällä petauspatjalla. Näin saadaan aikaiseksi vuode jossa löytyy mukava asento yöunia varten ja joka toimii riittävän tukevana alustana myös muille makuuhuonessa harrastettaville aktiviteeteille. Sohvtrendin Fuuga täyttää kaikki yllä luetellut vaatimukset ja on vielä paljon enemmän.

Väreiksi on hyvä valita erilaisia kevyitä, murrettuja sinisen, valkoisen ja ruskean sävyjä. Ikiaikaiset suosikit kuten persikka, vadelma, cafe latte tai jopa cafe macchiato toimivat hyvin makuuhuoneessa.

Sängyn lisäksi makuuhuoneen kalustukseen voi kuulua erilaisia divaaneita, yöpöydät ja joskus myös pieni sohva johon on mukava kasailla puolipitoisia vaatteita. Makuuhuoneeseen sopivia divaaneita voi löytää helpostikin, myös sohvtrendin valikoimissa on useita erilaisia malleja jotka soveltuvat mainiosti Fuugan pariksi tekemään makuuhuoneesta sen sensitiivisyyden keitaan joka takaa omistajilleen pitkän yhteisen tulevaisuuden ja levolliset yöunet.

Takaisin postitusten luetteloon