Miksi me emme tarjoa maailman parasta sohvaa?

12. heinäkuu 2017

Miksi me emme tarjoa maailman parasta sohvaa?

Vastaus on yksinkertainen: ei ole olemassa sohvaa, joka olisi jokaiselle paras. Maailman parasta sohvaa on yhtä vaikea löytää kuin maailman herkullisinta ruokaa tai jännittävintä elokuvaa. Sohvia on hyvin monenlaisia ja jokaiselle löytyy omansa.

KODIN TÄRKEIN KALUSTE

Softrendin valikoimassa on nykyään kolmekymmentä eri sohvamallia. Tämä antaa mahdollisuuden löytää sohva, joka antaa ilmeen koko huoneelle. Sohva on se huonekalu, joka määrittää kodin yleisilmeen – onhan olohuone joka kodin keskipiste, jossa vietetään eniten aikaa perheen kanssa ja johon tuodaan vieraat. Etenkin avoimessa tilassa, jossa olohuone, keittiö ja eteinen muodostavat yhden ison kokonaisuuden, sohva on keskeisin ja houkuttelevin kaluste. Ehkä vieraasi eivät muista jälkikäteen, minkä värinen oli huoneesi lattia, mutta he varmasti muistavat, miltä tuntui istua sohvallasi!

VIIHDY JA RENTOUDU!

Löytääksesi sinulle parhaiten sopiva sohva, täytyy kokeilla eri vaihtoehtoja ja pohtia, mitkä ominaisuudet ovat juuri sinulle ja perheellesi tärkeimpiä. Joku pitää syvästä ja pehmeästä istuimesta, toinen korkeasta selkätuesta, kolmas haluaa nostaa jalkansa rahille jne. Sohvaa kokeillessa ei riitä, että istut sillä hetken selkä suorana – kun todellisuudessa tulet viettämään sillä tunteja! Sohva on yksi kodin käytetyimmistä huonekaluista. Siksi sen on oltava paikka, jossa todella viihdyt. Elävä keskustelu, viihtyisä iltapäivä hyvän kirjan kanssa tai mukava elokuvailta sohvalla on juuri se, mikä tekee kodista parhaan paikan maailmassa.

HUOLETON HUOLTO

Hyvän ulkonäön ja mukavuuden lisäksi sohvan tulisi olla myös helppo huoltaa ja puhdistaa. Mikäli lemmikin tai leikkivien lasten jättämät jäljet ovat jokapäiväisen stressin lähteitä ja sohvan käyttöön liittyy koko ajan käskyjä ja kieltoja, lopulta kukaan ei enää viihdy kotonasi. Sohvaa hankkiessa olisikin hyvä muistaa, että koti on elämisen paikka, ei huonekalunäyttely.

Takaisin postitusten luetteloon