Nahkasohva on ekologinen vaihtoehto

04. toukokuu 2015

Nahkasohva on ekologinen vaihtoehto

Nahkasohvan pinta kiiltelee himmeän jalkalampun valossa. Tumman pinnan kuviot ovat luonnolliset ja johdattelevat ajatukset menneisiin aikoihin. Ihmiset ovat käyttäneet vuosisatoja eläinten nahkoja ja hienoja turkiksia suojana kylmää vastaan, istuinten päällisinä ja koristeina kohottamassa asuinpaikan statusta.

Nahkasohva on ekologinen vaihtoehto. Materiaalina nahka on pitkäikäinen. Se kestää oikein hoidettuna vuosikymmeniä. Oikea hoito tarkoittaa säännöllistä puhdistusta ja nahan käsittelyä hoitoaineilla, jotka pitävät nahan pinnan kiiltävänä ja kimmoisana. Kun sohva lopulta päätyy elinkaarensa loppuun hyvin palvelleena ja kaikkensa antaneena, se palautuu luonnon loputtomaan kiertokulkuun. Nahka maatuu mullaksi ja häviää olemattomiin muutamassa vuodessa. Toista on keinokuitujen kanssa, niiden tuhoutuminen saattaa kestää jopa satoja vuosia.

Tyylikkyys ja edustavuus saavuttavat huippunsa nahkasohvassa. Nahka on materiaalina kalliimpaa kuin monet muut vaihtoehdot, ja se näkyy myös lopputuloksessa. Nahkasohva kerää katseet. Yksi sopiva vaihtoehto on Beefeter.

Takaisin postitusten luetteloon