Pehmeiden kalusteiden trendit 2015

30. maaliskuu 2015

Pehmeiden kalusteiden trendit 2015

Tämän vuoden sisustustrendejä luonnehtii klassinen ylellisyys, luova uusiokäyttö ja universaalisuus. Kalusteiden osalta puhutaan perinteisten ja uusien materiaalien yhdistämisestä, rohkeista värivalinnoista sekä eksoottisista ja etnisistä motiiveista.

Tyylit, materiaalit ja mallit

Muodissa on uuden ja vanhan yhdistäminen ja niin usean erilaisen päällysmateriaalin käyttö, että tulos on riittävän omaperäinen ja jännittävä. Olohuoneen ilmeen määräävä sohva voi antaa huoneelle aivan uudet kasvot, kun sen päällys uudistetaan. Jos vanha sohva alkaa käydä pieneksi kasvavalle perheelle tai muuton jälkeen, ei aina tarvitse ostaa uutta suurempaa sohvaa entisen tilalle, vaan vanhalle sohvalle voi löytyä uusi kaveri toisenlaisesta sohvasta tai uusista, rohkeakuvioisista nojatuoleista.

Suosittelemme sohvia, joiden päällyksiä voi vaihtaa:

Muodikkaat värit

Klassiset, rauhalliset sävyt ovat sisustussuunnittelussa aina arvossaan. Graniitinharmaat, kylmät ruskeat, pehmeät yönmustat ja luonnonvalkoiset sävyt ovat aina hyviä ratkaisuja. Piristykseksi niille sopivat nyt muodissa olevat rehevän vihreät, violetinpunaiset ja vaaleanpunaiset sävyt sekä sinapinkeltainen ja voimakas sininen.

Luonnollisuus ja omaperäinen design

Vihreyttä sisällä ja ulkona. Luontonäköala suurista ikkunoista tai lasiseinät ovat tämän tyylin tärkein inspiraation lähde. Kuviot tulevat suoraan luonnosta. Kaikki sävyt ovat vihreitä ja maanläheisiä, ja keskipisteenä ovat kukalliset kankaat ja tapetit. Skandinavian designin voittokulku sisustussuunnittelussa jatkuu. Pehmeä luonnonvalkoinen, beige ja kaikki harmaan sävyt aina mustaan saakka – niitä käytetään yhdessä puumateriaalin ja runsaan kotimaisen kasviston kanssa.

Kierrätys- ja uusiokäyttö ja retrotyyli

Sisustuksessa on muotimaailman lailla tulossa esille 70-luku. Mustavalkoiset geometriset ja optiset kuviot, rohkeansävyiset sisustuskankaat esiintyvät pienemmissä huonekaluissa, kuten tuoleissa, valaisimissa ja tyynyissä. Trendinä on nyt vanhoille esineille uuden elämän antaminen ja tuotantotähteiden fiksu ja luova käyttö uuden tuotteen luomiseksi. Tilkkutekniikka on tullut hitaasti, mutta varmasti lasten päiväpeitoista huonekaluihin ja sisustustarvikkeisiin.

Suositus: tuotteet yhteistyössä Reet Ausin kanssa:

Universaalinen design

Uudenaikainen lähestymistapa huonekaluihin merkitsee sitä, että kodin ja työpaikan sisustuksessa kannattaa aina käyttää muutamia monikäyttöisiä esineitä. Näin tuolit voivat olla samalla pöytiä ja pöydät vaikkapa hyllyjä. Parhaassa tapauksessa kalusteita voi käyttää niin sisätiloissa, parvekkeella kuin terassillakin.

Takaisin postitusten luetteloon