Pienet yksityiskohdat tekevät kodistasi kodin

20. joulukuu 2017

Pienet yksityiskohdat tekevät kodistasi kodin

Teksti: Katariina Kalda

Kodin sisustaminen tehdään yleensä vaiheittain tai pienin askelin. Syynä siihen on monesti rahan, ideoiden tai ajan puute. Toisaalta taas koti voi tarvita aikaa kasvamiseen ja kehittymiseen, tullakseen omannäköiseksi.

Silti jokaisella on kuitenkin jo alussa näkemys siitä, millainen kodista tulee. Kun seisot keskellä tyhjää tilaa, näet lämminhenkistä ja viihtyisää elämistä. Yksityiskohdat eivät vielä erotu selkeästi mutta tyylikkyys ja kodikkuus ovat jo aistittavissa. Voit jo saada sen tunteen, jonka kodissa viettämäsi hetket tuovat sinulle.

Sen vuoksi me Softrendissä olemme ottaneet uuden suunnan. Tarjoamme kauniita, mukavia ja laadukkaita huonekaluja, mutta usein asiakkaalle tulee ongelmaksi oikean verhoilukankaan valinta. Hän yrittää nähdä mielessään, millaisen maton aikoo levittää sohvan eteen tai mitä voisi ripustaa seinälle sohvan yläpuolelle. Kenties peilin vai sittenkin taulun?

a-1

Mikä sopisi sävy sävyyn seinälle sohvan yläpuolelle tai sohvan viereen? Miten siihen saisi luotua sopivan painotuksen tai tarpeellisen kontrastin?

Hyvin usein sisustusesineillä on tässä yhteydessä erittäin tärkeä tehtävä. Pienet seikat, jotka jäävät suuressa suunnitteluinnossa jopa täysin huomiotta, osoittautuvat lopullisessa sisustuksessa varsinaisiksi katseenvangitsijoiksi.

Olemme valinneet huolellisesti sisustusesineitä, jotka puhuttelevat riippumatta ajasta ja muotisuuntauksista. Jokaisen esineen arvo säilyy pitkälle tulevaisuuteen.

Moni muistaa kodistaan tilanteita, jolloin maljakoita ja astiastoja on ollut röykkiöittäin – lopulta ongelmaksi asti. Niin paljon tavaroita, jotka on hankittu mutta niin vähän sellaista, mitä nuorempi polvi haluaisi enää laittaa esille. Tottakai on myös esineitä, jotka otetaan vastaan kiitollisuudella. Tällaiset yksittäiset kauniit tavarat on joskus hankittu suoraan taiteilijan ateljeesta tai saatu perintönä isovanhemmilta.

Tällaisiin esineisiin liittyvät aina omat tarinansa, jotka vielä lisäävät niiden arvoa. Ne sopivat muodikkaiden esineiden rinnalle tuomaan sisustukseen arvokkuutta. Niiden avulla kotiin välittyy myös aina niin tarpeellista omaleimaisuutta ja ainutkertaisuutta.

a-2

Siksi olemmekin valinneet sisustusesineiden valikoimaamme taiteilijoiden valmistamaa keramiikkaa ja lasitaidetta. Esineiden design ja ulkomuoto kestävät aikaa haalistumatta ja menettämättä viehätystään. Pikemminkin päinvastoin: ne tuovat aikaa myöten yhä enemmän arvokkuutta sisustukseen. Kaikki sisustusesineet sopivat sekä moderniin että romanttiseen tyyliin, ja ne puhuttelevat katsojaa monin eri tavoin. Valikoimalle antavat lisäksi ilmettä erilaiset matot, valaisimet ja verhot.

On huomattavasti helpompaa tehdä päätöksiä, kun yhdistelet esineitä ja vertailet värisävyjä myymälässämme samalla, kun olet hankkimassa sohvaa tai vuodetta. Voit myös heti samalla kertaa ostaa mukaasi haluamasi sisustusesineet. Kaikki yhdestä paikasta. Eikö olekin helppoa?

Tule ja tutustu sisustusesineiden valikoimaamme Softrendin myymälässä osoitteessa Perämiehenkatu 11. Seuraa meitä myös Instagramissa @softrendsuomi.

Takaisin postitusten luetteloon