Mac

Mikä erottaa Macin muista? Yli metrin istumissyvyys ja tyynyjen höyhenenpehmeys.

2245 €
(sisältää arvonlisäveron)

Tuotetieto
Tuotenumero S40-S25
Mitat Leveys: 222cm Korkeus: 89.5 cm Syvyys: 105 cm Istumiskorkeus: 37.5 cm Istumissyvyys: 74 cm Käsinojan leveys: 9 cm Käsinojan korkeus: 64.5 cm
Materiaalit Runko: massiivipuusta ja vanerista valmistettu runko, HR-vaahtomuovi, siksakjouset Selkä- tai kaulatyynyt: höyhentäyte Päällysmateriaali: Linova 2

Lisätietoa
Verhoilukangas on irrotettavissa kokonaan sekä istuintyynyistä että rungosta

Takuu

Myönnämme sohvien ja vuoteiden massiivipuurungolle 20 vuoden takuun

Toimitusaika

Valmistusaika 6–8 viikkoa

Etkö löydä sitä oikeaa? Tule tutustumaan laajempaan koko-, kangas- ja jalkavalikoimaan liikkeisiimme.

Watch the video

Näin valmistuu oikea sohva

Softrendin sohvat valmistuvat omassa tehtaassamme käsityönä 30 mestarin taitavissa käsissä, mikä varmistaa niiden hyvän laadun. Aloitamme sohvan valmistuksen vasta silloin, kun olet valinnut itsellesi sopivan – näin luomme sopivat sohvat.

Ensin valmistamme massiivipuisen rungon, jolle myönnämme 20 vuoden takuun. Runkoon liimaamme vaahtomuovin ja vatiinin, jotka antavat sohvalle mukavuuden ja pehmeyden. Haluamastasi kankaasta leikkaamme ja ompelemme päälliset. Sitten täytämme patjat, valitsemme jalat ja tuomme unelmiesi sohvan kotiisi.

Suunnittelija

Argo tamm

Argo Tamm on Softrendin pitkäaikainen talon sisäinen suunnittelija, jonka suunnittelemia ovat useat suositut sohvat ja vuoteet. Hänen tavoitteenaan on luoda ulkonäöltään ajattomia ja vahvoja sekä tekniseltä suunnittelultaan kestäviä tuotteita, jotka miellyttävät silmää kymmenenkin vuoden päästä.