Softrendin ensimmäinen myymälä Suomessa

04. lokakuu 2017

Softrendin ensimmäinen myymälä Suomessa

Alkusyksystä avasimme myymälän suositussa Punavuoressa Helsingissä. Myymälä on samalla myös Softrendin ensimmäinen myymälä ulkomailla.

Softrendin sohvat ovat suosittuja suomalaisten keskuudessa, ja Tallinnan myymälöissämme käy usein suomalaisia asiakkaita. Niinpä päätimme avata liikkeen Helsinkiin pystyäksemme tarjoamaan parempaa palvelua ja ollaksemme lähempänä asiakkaitamme.

Myymälän perustaminen

Etsimme sopivia tiloja miltei vuoden, sillä halusimme tulevan myymälän sopivan yhteen nykyisten myymälöidemme tyylin ja konseptin kanssa. Tilojen oli oltava riittävän suuret, jotta kaikki tuotteemme mahtuisivat esille, sillä emme halua tinkiä tuotteiden esillepanosta ja haluamme, että koko valikoimaamme voi tutustua myymälässä eli istua ja kokeilla materiaaleja pelkän sivustolta tilaamisen sijasta. Myös sijainti oli meille hyvin tärkeä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ympäristön ja henkilökohtaista palvelua, joten emme halunneet myymälämme sijaitsevan kauppakeskuksessa, jossa on usein rauhatonta ja paljon muutakin tarjontaa. Meidän liikkeessämme huonekaluja voi kokeilla kuin kotona: juoda kupillisen kahvia ja lukea vaikka kirjaa vakuuttuaksesi siitä, että valitsemasi kaluste on juuri se oikea ja sopiva. Aluksi uudet tilat näyttivät aika mitäänsanomattomilta, mutta astuttuamme ovesta sisään tiesimme, että paikka on juuri sellainen kuin sen pitääkin olla.

Upouusi sohvamme Linja

Juhlistaaksemme toimintamme laajentumista Suomeen aloitimme yhteistyön myös tunnetun suomalaisen suunnittelijan Samuli Naamangan kanssa, joka suunnitteli Softrendille modernin sohvan nimeltä Linja. Yhteistyön ideana oli se, että työskentely suomalaisen suunnittelijan kanssa olisi eräänlainen pieni kunnianosoitus suomalaisille toimintamme laajennuttua Suomeen. Yhteistyö Samuli Naamangan kanssa sujui loistavasti, sillä käsityksemme tyylistä, laadusta ja asiakkaiden tarpeista ovat hyvin samanlaiset. Samuli Naamanka on Suomessa ja ulkomailla palkittu suunnittelija, ja myös Linja sai välittömästi paljon positiivista palautetta.

Helsingin myymälässä esittelemme Softrendin parhaita ja suosituimpia kalustemalleja, ja Virossakin hyvin suosittu sohva ”Meta” sai kunnian olla myymälämme ensimmäinen myyty tuote, ja sitä vieläpä kolme kertaa peräkkäin.

Tervetuloa uuteen, osoitteessa Perämiehenkatu 11 sijaitsevaan myymäläämme. Meillä tunnet olosi varmasti kotoisaksi ja voit istua, pistää pitkäksesi ja ottaa vaikka pienet nokoset. Ota hyvä kirja mukaan ja tule kylään! Pääasia on, että löydät juuri sen sopivan sohvan! 

Katso kuvat myymälän avajaisista:

helsinki_blog3

helsinki_blog2

helsinki_blog1

helsinki_blog7

helsinki_blog5

helsinki_blog6

helsinki_blog4

Takaisin postitusten luetteloon