Sohva TV-katsomona

27. huhtikuu 2015

Sohva TV-katsomona

Yksi perinteisimmistä sohvan käyttötarkoituksista on ollut toimia kodin viihdekeskuksen osana – paikkana, jossa nautitaan viihteestä joko yksin, yhdessä, perheen parissa tai ystävien kesken. Vanhoina hyvinä aikoina sohvalla kuunneltiin, kun perheen pää luki Tom Sawyerin seikkailuja perheen pienimmille, ja miksei isommillekin. Jossain vaiheessa kehitys kulki höyrykoneista radioon asti, ja sohvalla oleskelijat saivat nauttia uutisista, urheilusta ja päivän polttavista mielipiteistä omassa kodissaan sohvan uumeniin käpertyneenä. Radion jälkeen suuri mullistus oli tietenkin TV. Mustavalkoinen laatikko olohuoneen paraatipaikalla oli statussymboli vailla vertaa. TV:n design oli nykyaikaisen rationaalinen, ja sen näppäimet edustivat aikansa suurinta teknologista osaamista.

TV muutti tapamme asua ja käyttää kotia. Nykyään keskiverto suomalaisperhe käyttää joka ilta useita tunteja TV:n ääressä. Erinomainen vaihtoehto olohuoneen TV-katsomon sohvaksi on Newman. Newman on tyylikäs ja yksinkertainen sohva, joka on samalla riittävän erikoinen antaakseen olohuoneelle yksilöllisen ilmeen. Rationaalisena ja kevyenä se täyttää kaikki toiveesi mukavasta istumisesta.

Yhdellä ainoalla istumiskerralla tajuat Newmanin miellyttävyyden, joka vain lisääntyy, kun annat ajan kulua ympärilläsi nauttiessasi Newmanin pehmeydestä. Korkeat jalat ovat näyttävät ja käytännölliset. Umpinainen, koteloiduilla jousilla varustettu istuintyyny takaa viihtyisän TV-katsomon.

Takaisin postitusten luetteloon