Sohvasuosituksia suureen olohuoneeseen

05. lokakuu 2014

Sohvasuosituksia suureen olohuoneeseen

Mittasuhteiltaan oikea sohva tekee huoneesta sopusointuisen ja viihtyisän. Liikkumisen ja asumisen toimivuus voi olla luonnollinen eli sellainen, mitä kaipaat ja mihin olet tottunut.

Näin varmistat, että sohva on oikean kokoinen

Kiinnitä sohvan ääriviivat teipillä lattiaan tai piirrä toiselle paperille olohuoneesi (kotisi pohjapiirros) ja toiselle paperille sohvia oikeassa mittakaavassa. Leikkaa piirtämäsi sohvat paperista ja asettele niitä pohjapiirroksen päälle. Näin voit kokeilla, mihin ja minkä kokoinen sohva sopii parhaiten.

Kunkin Softrend-sohvamallin yhteydessä on esitetty eri yhdistelmien mitat. Jos valitseminen on liian vaikeaa, tule kokeilemaan sohvia ja neuvottelemaan ystävällisten ja asiantuntevien myyjiemme kanssa. Luomme yhdessä juuri sinulle oikean sohvan!

Suureen olohuoneeseen sopii kulmasohva, ulkonemalla varustettu sohva tai useampi pienehköä sohvaa. Monet sohvat ovat myös takaa niin kauniita, että ne voi sijoittaa keskelle huonetta. Hyödynnä suuren olohuoneen tarjoama mahdollisuus sijoittaa sohva kauemmas seinistä.

Vinkki:

  • Jos sohvia on monta, huolehdi siitä, ettei istumapaikkojen etäisyys toisistaan ole liian suuri. Silloin keskusteleminen toisten kanssa on kodikkaampaa ja mukavampaa.

  • Tilava huone mahdollistaa leveät kädensijat, joita voi hyödyntää pöytätasona tai lisäistumapaikkana.

Vinkki:

  • Sohvalla voi myös jäsentää tilaa, esimerkiksi erottaa toisistaan avokeittiön ja olohuoneen.

  • Jos sohvassa on suora selkänoja, sen takana on hyvä paikka hyllylle, jonka päälle voi laskea juomalasin tai kirjan tai sijoittaa lukulampun.

Vinkki:

  • Voit muodostaa moduulisohvan osista yhdistelmiä, mikä lisää suureen tilaan mielenkiintoista rytmiä ja mahdollistaa tilalla leikittelemisen.

Vinkki:

  • Erilaiset mallit täydentävät toisiaan. Ulkonäöltään muista kalusteista poikkeava nojatuoli piristää sisustusta.

Vinkki:

  • Sisustusesineet tarjoavat hyvän mahdollisuuden lisätä huoneeseen kirkasta väriä, eivätkä ne käy ajan mittaan rasittaviksi.

Vinkki:

  • Eri värejä ja kuoseja yhdistelemällä luot mielenkiintoisen ratkaisun.

Vinkki:

Pyörivän pöydän avulla voit tarjoilla kätevästi ruokaa ja juomia.

Vinkki:

Takaisin postitusten luetteloon