Luova nurkkaus

Creative Corners tuo luomisen tilat toimistoon. Jokaisella työllä on oma aikansa ja paikkansa. Myös luomisella. Yhdessä luomisella. Voidaksemme keksiä jotain uutta, kehittää, kokeilla ja testata, tarvitsemme joustavia ja dynaamisia tiloja, jossa huonekalut eivät rajoita toimintaamme, vaan päinvastoin vahvistavat sitä tukien meitä huomaamattomasti kollektiivisen, luovan innostuneisuuden keskellä. Yhdessä luomisen toiminnot tarvitsevat toisenlaisia ratkaisuja ja toisenlaisia kalusteita kuin mitä olemme tottuneet tavallisesti toimistoissa näkemään. Luovan nurkkauksen kalusteet tuovat uusia ajatuksia ja käyttäytymistä toimistoon ja panevat ideat käytäntöön!

Ideat muodostuvat parhaiten seistäessä. Näin kaikki huoneessa olijat ovat tasavertaisia, kaikki ajatukset ja huomautukset välittömiä ja tervetulleita. Kun otamme seinät käyttöön, saamme aktiivisen ja tietokylläisen tilan, joka tukee sekä ideoiden luomista että projektien kehittämistä. Kalusteiden on tuettava tällaista aktiivista tilan käyttöä.

creativecorners

Mobiilia yhteistyöpöytää Rolf voi liikutella helposti huoneessa. Korkeana pöytänä se sopii hyvin suunnitelmien kaavailuun ja pohtimiseen – yhteiseen toimintaan. Pöydän ääressä Hubert voi toimia niin seisten kuin korkealle rahille itseään tukien. Korotetut tuolit pitävät selän suorana ja aistit herkkinä. Tästä on helppo nousta nopeasti ylös ottamaan osaa aktiivisesti käynnissä olevaan keskusteluun. Tuoleilla pystyy istumaan kaikilta suunnilta. Keinujalkaversio tuo istumiseen vaihtelua ja tilaan lisää dynamiikkaa.

Suuria suunnitelmia varten tarvitaan paljon pintaa. Taulupinnalla tai maalilla päällystetyt seinät tekevät koko tilasta aktiivisen osan työskentelystämme. Älykäs kynäteline Waldo tekee jokaisen seinän toimivaksi lavaksi henkilökunnan ajatuksia varten.