Uudet huonekalut ruokailuhuoneeseen

17. huhtikuu 2017

Uudet huonekalut ruokailuhuoneeseen

Kodikkaat aamiaiset, sunnuntaipäivälliset ja viihtyisät illalliset ystävien seurassa ovat todella nautittavia, kun istutaan mukavasti sopivan kokoisen ruokapöydän ääressä. Softrendin valikoimassa on nyt huonekalusuunnittelija Argo Tammin luoma Ming-ruokapöytä tuoleineen, jotka sopeutuvat hyvin kotisi sydämeen.

RUOKAPÖYTÄ, JOKA ON TEHTY KESTÄMÄÄN

Softrendin huonekaluja luonnehtii tyylikäs linja, joten tämäkin pöytä on muodoltaan ohut, tasapainottaen massiivipuun jämäkkyyttä. Meille on aina tärkeää myös helppokäyttöisyys ja kestävyys. Siksi tammen vahvuus on yhdistetty sileään pyöreään muotokieleen, joka välttää teräviä reunoja ja kulmia. Näin ollen uuden ruokapöydän reuna on viistottu 45 asteen kulmaan ja jalat taipuvat mukavasti sisäänpäin.

Jotta jokainen löytäisi kotiinsa oikean kokoisen ruokapöydän, sitä on saatavana kolmessa koossa: 160×90, 180×95 ja 200×100 cm. Tammen pinnoitusvaihtoehdot ovat luonnollinen, valkaistu ja tumma.

MUKAVAT RUOKAILUTUOLIT

Nykykodeissa käytetään usein avointa olohuone/keittiö/ruokailuhuone -ratkaisua, siksi on tärkeää, että kaikki kodintekstiilit muodostavat kokonaisuuden. Ming-perheen ruokatuolit on päällystetty kankaalla, jonka voi sovittaa sohvan, verhojen tai valaisimien kanssa. Ruokailutuolin mukavuudestakaan ei ole tingitty. Kehitystiimi on tehnyt useita testejä ja parannuksia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Tuolin materiaalina on käytetty taivutettua vaneria, joka on verhoiltu vaahtomuovilla. Tuolin kangaspäällinen on kokonaan irrotettava, joten sen puhdistus on helppoa. Tuolin jalat ovat massiivitammea ja niiden pinnoitusvaihtoehdot ovat samanlaiset kuin Ming-pöydällä.

Ming-ruokapöydästä ja tuoleista saat lisätietoa tästä.

Takaisin postitusten luetteloon