Uusi Fuuga-sänky ilmavilla muodoilla

30. maaliskuu 2015

Uusi Fuuga-sänky ilmavilla muodoilla

Yhden huonekalun tarina alkaa tavallisesti hyvästä ideasta. Uuden Fuuga-sängyn idean takana ovat sellaiset ihmiset, jotka rakastavat puhtautta ja raikasta ilmaa. Hieman vähemmän runollisesti ilmaistuna Fuuga on syntynyt mm. seuraavan kysymyksen pohjalta: miksi ei ole olemassa korkeajalkaisia vuoteita, joiden alapuolelta olisi helppo siivota, varsinkin robottipölyimureita ajatellen?

Suunnittelija Argo Tamm loi kevyen ja ilmavan näköisen vuoteen, jossa on pyöreät kulmat ja toppaukset, niin kuin pehmeässä vuoteessa on oltava. Niille, joille vuode ei ole pelkästään nukkumista varten, vaan loikoilemista, lukemista ja vaikkapa syömistä varten, on vuoteessa istumista helpottava ja taaksepäin kallistuva pääty.

Mukava makuusija on saatavilla neljässä eri koossa. Vuoteen päällyskangas on kokonaan poistettavissa. Sängyn jaloissa ja päällyskankaassa on niin paljon vaihtoehtoja, että jokaisesta Fuugasta voidaan tehdä ainutlaatuinen. Fuuga muodostaa kivan kokonaisuuden pehmeiden kalusteidemme, kuten Benny-sohvan kanssa.

Fuugasta löytyy lisätietoja tästä.

Takaisin postitusten luetteloon