Vuodesohva yövieraita varten

23. huhtikuu 2015

Vuodesohva yövieraita varten

Kaikkien kotona käy joskus vieraita jotka jäävät yöksi. Kyseessä voi olla ennalta suunniteltu yökyläily tai extempore eteensattunut viimeisestä bussista myöhästyminen. Sukulaiset saapuvat pidemmän matkan takaa osallistumaan häihin, hautajaisiin tai rippijuhliin, nuoren sinkun matkaan tarttuu baari illan jälkeen ystävä jonka kotimatka on pitkä ja taksirahat lopussa.

Vuodesohva kodin kalusteena on kätevä ratkais kaikkiin näihin tilanteisiin. Vuodesohva toimii päivisin istuimena ja kodin kruununa, ja yövieraiden saapuessa se on helppo levittää auki ja kas, mukava vuode on valmiina tuotapikaa! Erinomainen vaihtoehto vuodesohvaksi on esimerkiksi Mia Modern.

Vuodesohvan, kuten kaikkien sohvien valinnassa on hyvä miettiä ensimmäisenä omaa tarvetta ja budjettia. Sohva on pitkäikäinen investointi jonka tulee mukautua käyttötarkoituksen lisäksi kodin muuhun kalustukseen, sävyihin ja tilaratkaisuihin. On tärkeää miettiä tuleeko vuodesohvalle käyttöä harvakseltaan, vai onko odotettavissa että sohva levitetään auki joka viikonloppu tai joskus jopa useammin?

Laadukas vuodesohva sisältää mekanismin joka kestää käyttöä on helppo avata ja sulkea ja toimii äänettömästi. Vuodesohvan mekanismin pitää myös olla turvallinen käyttäjälle. Rakenteiden tulee olla sellaisia että sormien väliin jättäminen ei ole mahdollista.

Laadukas vuodesohva on myös miellyttävä nukkua. Tasainen, hyvälaatuinen patja ja tukevat jalat takaavat että sängysä on miellyttävä nukkua ja että sängu kestää nitisemättä ja natisematta isommankin ihmisen liikkeet, tarvittaessa jopa kahden ihmisen yhtäaikaiset liikkeet.

Vuodesohva on keskeinen kodin hankinta. Ylläolevien ohjeiden avulla henkinnan tekeminen on helpompaa.

Takaisin postitusten luetteloon