Vuodesohvan roolit

13. kesäkuu 2017

Vuodesohvan roolit

Vuodesohva on huonekalu, joka toimii niin sohvana kuin vuoteena. Se on hyvin toiminnallinen vaihtoehto, jolla olohuoneesta saa helposti vierashuoneen tai pienessä asunnossa makuuhuoneen.

SOHVAN TOINEN ROOLI

Kun vuodesohvalla on kotonasi ainakin kaksi tärkeää roolia, niin ennen sen hankintaa tulisi perusteellisesti pohtia molempia. Tärkein kysymys on, tullaanko sohvasänkyä käyttämään jokaöiseen nukkumiseen vai tarvitaanko sitä vain muutaman kerran vuodessa esimerkiksi vierassänkynä? Jos kyseessä on ns. pääsänky, niin tärkein tekijä on patjan muoto ja rakenne – sen täytyy tukea hyvää nukkumista eli olla mahdollisimman aidon vuodepatjan kaltainen. Pienessä asunnossa on varmasti tarpeen myös säilytystila, johon kaikki vuodevaatteet voi laittaa päiväksi piiloon. Myös siihen tulisi kiinnittää huomiota, miten helposti sohvasta saa sängyn ja päinvastoin. Pystyykö sen tekemään yksin? Täytyykö siirtää myös muita huonekaluja tai muita esineitä? Onko mekanismi riittävän tukeva kestämään jokapäiväistä avaamista?

Jos sohvaa käytetään sänkynä vain pari kertaa vuodessa, niin sitä tulisikin ajatella ennen kaikkea sohvana, eli miettiä sen istumismukavuutta ja sopivuutta huoneen tyyliin.

SOFTRENDIN VUODESOHVAT

Tarjoamme useita sohvia, jotka muuntuvat hyvin myös sängyiksi. Suurin tuoteperhe on Mia, johon kuuluvat mallit Klassik, Funkis ja Modern. Valikoimassa on sekä kahdenistuttavia sohvia että kulmasohvia sekä tilaa säästävä nojatuoli, josta tarvittaessa saa sängyn. Laaja käsinojavalikoima antaa mahdollisuuden leikkiä eri tyyleillä. Niinpä Mia sopiii jokaiseen kotiin, sekä romanttiseen että moderniin interiööriin.

Vuodesohvamalleistamme Emma ja Simon vastaavat parhaiten kaikkia niitä vaatimuksia, mitä hyvältä vuodesohvalta edellytetään: laadukas nukkumista tukeva patja, käytännöllisyys ja erittäin hyvä istumamukavuus. Säilytystilan avaruus ja avaamisen kätevyys ovat tärkeitä plussia. Toiminnaltaan samankaltaiset sohvamallit Emma ja Simon ovat ulkonäöltään täysin erilaisia – Simon minimalistinen, Emma taas koristeellisempi.

Lisäksi sekä Emmalla ja Simonilla on erittäin älykäs ja helppokäyttöinen mekanismi.

Tule liikkeisiimme katsomaan ja kokeilemaan!

Takaisin postitusten luetteloon