Innoittavat liikkeet - Softrend - Finland

Innoittavat liikkeet

Tule käymään, nauti kupillinen hyvää kahvia ja viihdy kuin kotonasi! Softrendin liikkeissä voit kokeilla sohviamme, valita useampien kankaiden välillä kuin verkkokaupassa ja löytää huonekalujen lisäksi muitakin mielenkiintoisia sisustustuotteita. Sohvien ja kankaiden osalta myyntikonsulttimme antavat sinulle mielellään asiantuntevia neuvoja.

 

Yksilöllisiä palveluja

Sohviemme mitta- ja kangasvalikoima on erittäin laaja. On ymmärrettävää, että laajasta valikoimasta sen oikean löytäminen saattaa olla vaikeaa. Liikkeissämme voit pyytää neuvoa myyntikonsulteilta, jotka auttavat sinua navigoimaan verhoilukankaiden kiehtovassa maailmassa sekä suosittavat sinulle tilaasi ja tyyliisi sopivan sohvan.

Suuri kangasvalikoima

Liikkeissämme voit valita yli 120 eri verhoilukankaan välillä, puhumattakaan lukemattomista värisävyvaihtoehdoista! Kangasvalikoimamme kiistattomia hittejä ovat AquaClean-kankaat, joista voit poistaa tahrat vedellä puhdistamalla – pyydä myyntikonsultilta koepala ja kokeile.

Softrendistä löydät yli 40 tunnettua ja arvostettua tekstiilimerkkiä, muiden muassa Aqua Clean, Orient Occident, Lauritzon, Fargotex, FibeGuard, Fabb, Romo, VillaNova, Alhambra, Thevenon, KirbyDesign, Agmamito, Camira ja Kvadrat.

Rauhallinen tunnelma

Meillä sinun ei tarvitse kiirehtiä. Väljissä liikkeissä tilaa on kaikilla, ja voit varata aikaa löytääksesi itsellesi oikean sisustuksen. Etenkin sohvaa valitessasi kannattaa ottaa kupillinen kahvia ja kokeilla valittua sohvaa muutaman minuutin ajan – koska kotonakin vietät sillä pitkään aikaa. Näin voit tehdä harkittuja päätöksiä ja valitset sohvan, jolla istuskelusta nautit kauan.

Elämäntapatuotteet

Arvostamme hyvää designia ja laatua kaikessa, jolla ympäröimme itseämme. Uskomme, että hyvä design on tärkeintä juuri arjessa – herääminen mukavassa vuoteessa, suosikkikuppi aamukahvia varten, oikeat kirjoitusvälineet työpäivän helpottamiseksi, läheisten seurassa vietetyt hetket ruokapöydässä, mukavat lepohetket sohvalla innoittavan kirjan kanssa.

Sen takia liikkeestämme löytää myös paljon elämäntapatuotteita, jotka auttavat tekemään arjesta miellyttävämmän.

Innoittavat liikkeet

Kaikki Softrendin liikkeet on suunnitellut sisustussuunnittelija Katariina Kalda, joka päivittää usein valikoimaa, jotta joka kerta meillä käydessäsi löydät tuoreita sisustusideoita ja uutuuksia. Kunkin sohvan yhteyteen on sovitettu yhteensopivia tuotteita, jotta voit kuvitella paremmin kokonaisvaltaisen sisustusratkaisun.

Katso showroomin sijainti