Miksi Softrend? - Softrend - Finland

Miksi Softrend?

3 sukupolvea huonekalujen valmistuksen perinteitä

Meillä on yli 25 vuoden kokemus pehmeiden kalusteiden tuotannosta, ja valmistamme edelleen kaikki sohvat ja vuoteet Väänan tehtaallamme.

Johdamme itse tuotantoprosessiamme, minkä ansiosta pystymme tekemään perusteellisen laaduntarkastuksen sekä tarjoamaan suuren kangasvalikoiman ja sohvia eri mitoissa.

Lue lisää >

Hyvä hinta-laatusuhde

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kestäviä kotimaisia design-kalusteita reiluun hintaan. Emme tee myönnytyksiä laadun ja materiaalin osalta, mutta oman tuotantomme ansiosta ja jälleenmyyjien puuttuessa pystymme tarjoamaan tuotteita järkevään hintaan.

Uskomme, että laadukas tuote kestää kauemmin ja on siten hintansa väärti.

20 vuoden takuu

Kunnon sohvaan liittyy vuosien kuluessa niin paljon hyviä muistoja, että siitä ei haluaisi luopua helpolla. Jotta sohva pystyisi keräämään ja säilyttämään elämäsi tapahtumia, sillä pitää olla kunnollinen runko ja sen on oltava taidolla rakennettu.

Me käytämme vain pitkäikäisiä ja laadukkaita materiaaleja. Tästä vakuutena Softrendin sohvien ja vuoteiden massiivipuurungoilla on 20 vuoden takuu.

Inspiroivat liikkeet

Sohva on kodin sydän ja henki. Sisustaminen alkaa yleensä sohvasta. Jotta kodissasi kaikki olisi kaunista, olemme rakentaneet oman kalustekokoelman ja myymme myös muita sellaisia sisustusbrändejä, joiden muotokieli ja periaatteet sopivat omaan filosofiaamme.

Kaikkien Softrendin liikkeiden sisustussuunnittelijana toimii Katariina Kalda, joka päivittää esillä olevaa tuotevalikoimaa säännöllisesti – jotta saisit liikkeessämme aina uusia ideoita tullessasi käymään.

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu

Softrendin sohva ja vuode kaunistaa jo 2000:ta suomalaista ja yli 14 000 virolaista kotia. Tämä tarkoittaa sitä, että pitkästä kokemuksesta ymmärtävämme asiakasta ja osaamme tarjota hänelle juuri hänen elämäntyyliinsä ja tarpeisiinsa sopivat kalusteet.

Jokainen Softrendin työntekijä on myös Softrendin tuotteiden ihailija. Siksi työntekijämme toivovat, että asiakas on Softrend-tuotteeseensa aina myös tyytyväinen. Design-tietoiset kollegamme haluavat tarjota – ja pystyvät tarjoamaan – sinulle aina sopivimmat ratkaisut.

Vieraile liikkeissämme >

Design

Jokaisella tuotteellamme on tarina ja tarkkaan mietitty syy, miksi se on juuri sellainen kuin on. Tuote saa alkunsa asiakkaidemme ajatuksista ja palautteesta. Näistä inspiroituneena suunnittelijamme muotoilee mallikappaleen. Tuote pääsee myyntivalikoimaan vasta huolellisen kehitys- ja kokeiluprosessin jälkeen. Näin ollen jokainen liikkeessämme käynyt asiakas on tavallaan mukana luomassa Softrendin uusia tuotteita.

Teemme yhteistyötä sellaisten kokeneiden suunnittelijoiden kanssa, jotka osaavat huomioida sekä asiakkaan käyttäjän tarpeet että tulevaisuuden trendit. Meidän designereillemme laatu ja kestävyys ovat yhtä tärkeitä kuin meille.

Oston jälkeinen palvelu

Me toivomme, että Softrend-sohva olisi asiakkaan kodissa se kaikkein rakastetuin paikka. Paikka jossa on hyvä olla.

Jotta voisit iloita sohvastasi mahdollisimman kauan ja kyllästymättä, tarjoamme kaikille malleillemme oston jälkeisiä palveluita: kankaanvaihtoa, sohvatyynyjen täyttöä ja tietenkin takuukorjaukset.

Kestävää kehitystä

Softrend pyrkii kaikin voimin jätteettömäksi yritykseksi. Etsimme kaikille jäännösmateriaaleille uutta käyttöä ja kehitämme sellaisia teknologioita, jotka eivät minimoivat materiaalihukan. Panostamme tuotteiden laatuun, jotta ne kestäisivät mahdollisimman kauan.

  • Periaatteemme on: Osta vähän, mutta hyvää. Kaikki Softrend-tuotteet valmistetaan tilauksesta. Näin tuotantomme ei kuluta turhaan resursseja, emmekä tuota tavaraa, joka jää varastoihin seisomaan.
  • Kankaan leikkaamisessa käytämme teknologiaa, joka minimoi hukkapalojen synnyn. Hukkapaloista ja -kankaista valmistamme koristetyynyjä ja kangaskasseja.
  • Hankkimamme vaahtomuoviosat ovat mahdollisimman lähellä tarvitsemiamme mittoja ja kokoja. Yhteistyökumppanimme käyttää meiltä jäävät hukkapalat patjantäytteenä.
  • Kaikki sohvat ja vuoteet, jotka valmistamme ja toimitamme asiakkaalle, pakataan kierrätysmateriaaleihin. Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että sinun hankintasi ei kuormita turhaan ympäristöä.
  • Softrend-sohvat ja vuoteet valmistetaan Virossa. Niitä ei siis tarvitse kuljetella pitkiä matkoja yli merten. Lyhyt kuljetusmatka vähentää kunkin tuotteen hiilijalanjälkeä merkittävästi.
  • Käytämme FSC-sertifioitua puuta.