Miksi Softrend? - Softrend - Finland

Miksi Softrend?

Tuotanto Virossa

Meillä on yli 20 vuoden kokemus pehmeiden kalusteiden tuotannosta, ja valmistamme edelleen kaikki sohvat ja vuoteet Väänan tehtaallamme. Johdamme itse tuotantoprosessiamme, minkä ansiosta pystymme tekemään perusteellisen laaduntarkastuksen sekä tarjoamaan suuren kangasvalikoiman ja sohvia eri mitoissa. Huolehdimme sohvastasi myös sitten, kun sohva on jo sinun, tarjoamalla jälkipalvelua – kankaanvaihtoa, sohvapatjojen täyttämistä ja takuuhuoltoa.

Hyvä hinta-laatusuhde

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kestäviä kotimaisia design-kalusteita reiluun hintaan. Emme tee myönnytyksiä laadun ja materiaalin osalta, mutta oman tuotantomme ansiosta ja jälleenmyyjien puuttuessa pystymme tarjoamaan tuotteita järkevään hintaan. Uskomme, että laadukas tuote kestää kauemmin ja on siten hintansa väärti.

Design

Teemme yhteistyötä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa, jotka osaavat ottaa huomioon asiakkaiden tarpeet ja tulevaisuuden trendit ja jotka arvostavat meidän laillamme laatua ja kestävyyttä. Pitkän ja perusteellisen kehitystyön tuloksena valmistuvat premium-laadun tuotteet, jotka ovat kauniita, miellyttäviä ja kestäviä.

Useat suositut tuotteemme ovat saaneet alkunsa asiakkaiden palautteista, joiden pohjalta suunnittelijat ja kehitystiimimme antavat idealle sen oikean muodon.

Kestävä

Me uskomme periaatteeseen “Osta vähemmän, mutta laadukkaita asioita”. Kaikki tuotteemme valmistuvat tilauksen perusteella – näin emme kuluta resursseja emmekä tuota esineitä, jotka jäävät varastoon seisomaan.

Panostamme tuotteiden laatuun, jotta ne kestäisivät kauan. Käytämme tuotteissamme ainoastaan CFS-sertifioitua puuta. Annamme jäännöskankaille uuden elämän – niistä tulee kauniita koristetyynyjä ja vahvakankaisia laukkuja. Käytämme kalusteiden kotiinkuljetuksessa uudelleenkäytettäviä pakkauksia.

  • Koneellisen leikkauksen ansiosta suunnittelemme ja leikkaamme mahdollisimman täsmällisiä kangasmääriä. Ylijääneistä kangaspaloista valmistamme koristetyynyjä.
  • Huonekalut tuomme kotiisi uudelleenkäytettävissä pakkauksissa.
  • Valikoimassamme on 100 %:sti muovipulloista ja vaateteollisuuden jäännöksistä valmistettua kangasta.
  • Tilaustyönä valmistuneet huonekalut auttavat välttämään varastojäännöksen syntymistä.
  • Ostamme mahdollisimman oikean mittaisia vaahtomuovipaloja. Vaahtomuovin jäännöksiä käyttää yhteistyökumppanimme tyynyjen sisällön valmistukseen.
  • Tuotteet on valmistettu Virossa, eikä niillä ole pitkiä toimitusmatkoja. Ulkomailta tilattuihin kalusteisiin verrattuna on meillä pienempi kuljetuksesta johtuva hiilijalanjälki.
  • Käytämme FSC-sertifioitua puuta.

Inspiroiva ympäristö

Sohva on kodin rauhan keskipiste, josta sisustaminen tavallisesti alkaa. Jotta kaikki kotonasi olisi kaunista, olemme luoneet kalustekokoelmamme oheen ja ottaneet valikoimaan erilaisia arvostettuja sisustusmerkkejä, joiden muotoilukieli ja periaatteet ovat samoja kuin meillä.

Näemme paljon vaivaa liikkeissämme tuotteiden asettelun parissa, jotta ne olisivat inspiroivia ja tarjoaisivat uusia sisustusideoita.

Ystävällinen ja pätevä palvelu

Voit kysyä neuvoja kokeneilta myyntikonsulteiltamme, jotka auttavat sinua mm. kankaiden jännittävässä maailmassa ja osaavat suositella sinun sisustukseesi sopivia oikeita tuotteita. Olemme sinua varten aina olemassa, kun sinulle syntyy tilaamiesi tuotteiden hoitamisesta kysymyksiä.