Jälkihuolto - Softrend - Finland

Jälkihuolto

Huolehdimme mielellämme pehmustetuista huonekaluistasi myös silloin, kun ne ovat jo omiasi! Aina sinun ei tarvitsekaan hankkia uutta sohvaa tai sänkyä. Joskus pienillä muutoksilla voi elvyttää vanhan hyvän sohvan. Se on kestävä ja ympäristötehokas valinta. 

Kankaanvaihto

Softrendin sohvan ja sängyn rungolle on myönnetty 20 vuoden takuu. On kuitenkin luonnollista, että siinä aikana koti muuttuu, ja haluat uusia huonekalujesi kankaan tai värisävyn. Jotta sohva voisi pysyä ajan tasalla, tarjoamme kankaan vaihdon palvelua. 

Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen ja anna meille seuraavat tiedot: tuotteen malli ja koko, kuva tuotteesta ja uuden kankaan nimi.

Sohvanjalkojen vaihto

Sellainen yksityiskohta kuin sohvanjalat voi muuttaa paljon yleisilmettä. Monelle Softrendin sohvalle voit valita pinnoittelultaan erilaisen puu- ja metallijalan välillä. Valitse sopiva sohvanjalka, ja tulemme vaihtamaan sen kotonasi!

Jalkojen vaihto on mahdollista seuraaviin tuotteisiin: Abbott, Adamson, Naomi, Newman

Untuvatäytteisten sohvapatjojen täyttö

Voi käydä niin, että vuosien kuluessa untuvatäytteiset patjat menettävät kuohkeutensa, eikä edes usein tapahtuva ravistelu enää auta. Sellaisessa tapauksessa voit tilata sohvapatjojen täytön.

  • Istuinpatjojen täyttö on mahdollista seuraaviin tuotteisiin: Adamson, Mac, Hugo, Laguuna, Benny
  • Selkänojapatjojen täyttö on mahdollista seuraaviin tuotteisiin: Adamson, Mac, Hugo, Newman, Naomi, Meta, Benny, Linja

Uusien sohvapatjojen tilaaminen

Jos sinulla on Softrendistä ostettu irtonaisilla istuin- ja selkänojapatjoilla varustettu sohva, voit tarvittaessa hankkia sohvallesi uudet istuin- ja selkänojapatjat. 

  • Sohvapatjojen vaihto on mahdollista seuraaviin tuotteisiin: Adamson, Benny, Hugo, Laguuna, Linja, Mac, Meta, Naomi, Newman

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: