Jälkihuolto - Softrend - Finland

Jälkihuolto

Huolehdimme mielellämme pehmustetuista huonekaluistasi myös silloin, kun ne ovat jo omiasi! Aina sinun ei tarvitsekaan hankkia uutta sohvaa tai sänkyä. Joskus pienillä muutoksilla voi elvyttää vanhan hyvän sohvan. Se on kestävä ja ympäristötehokas valinta. 

Kankaanvaihto

Softrendin sohvan ja sängyn rungolle on myönnetty 20 vuoden takuu. On kuitenkin luonnollista, että siinä aikana koti muuttuu, ja haluat uusia huonekalujesi kankaan tai värisävyn. Jotta sohva voisi pysyä ajan tasalla, tarjoamme kankaan vaihdon palvelua.

Kankaanvaihto voidaan suorittaa kaikille Softrendin sohville, sängyille, nojatuoleille ja muille pehmustetuille huonekaluille.

  • Jos sinulla on kiinteillä päällisillä varustettu sohva tai sänky, pyydä tarjous. Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseenhe ja anna meille seuraavat tiedot: tuotteen malli ja koko, kuva tuotteesta ja uuden kankaan nimi.
  • Jos sinulla on irtopäällisillä varustettu sohva tai sänky (Mac, Fuuga, Hugo, Laguuna), voit hankkia uudet päälliset tästä >
  • Katso Softrendin talon kankaiden kokoelma

Uusien sohvapatjojen tilaaminen

Jos sinulla on Softrendistä ostettu irtonaisilla istuin- ja selkänojapatjoilla varustettu sohva, voit tarvittaessa hankkia sohvallesi uudet istuin- ja selkänojapatjat.

  • Istuinpatjojen täyttö on mahdollista seuraaviin tuotteisiin: Adamson, Mac, Hugo, Laguuna, Benny
  • Selkänojapatjojen täyttö on mahdollista seuraaviin tuotteisiin: Adamson, Mac, Hugo, Newman, Naomi, Meta, Benny, Linja

Sohvanjalkojen vaihto

Sellainen yksityiskohta kuin sohvanjalat voi muuttaa paljon yleisilmettä. Monelle Softrendin sohvalle voit valita pinnoittelultaan erilaisen puu- ja metallijalan välillä. Valitse sopiva sohvanjalka, ja tulemme vaihtamaan sen kotonasi!

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: