Julkiset Tilat_2 - Softrend - Finland

Keskittyvä toimisto

Jokaisella työllä on oma aikansa ja paikkansa. Myös luomisella. Yhdessä luomisella. Jonkin uuden keksimiseen, kehittämiseen ja kokeilemiseen tarvitsemme joustavia ja dynaamisia tiloja, joissa huonekalut eivät rajoita vaan tukevat toimintojamme.

Tutustu tuotteeseen

Monitoiminnallisia ratkaisuja avokonttoreille

Erilaiset työtehtävät tarvitsevat erilaisia työympäristöjä. Meidän ratkaisumme ovat modulaarisia, monikäyttöisiä ja helposti lisättävissä valmiisiin avokonttoreihin.

Tee avokonttorista miellyttävä ja tuottoisa kaikille suunnittelemalla taukotiloja, eristettyjä sohvaryhmiä korkeilla seinillä itsenäiseen työskentelyyn, luovia nurkkia ideointiin ja pieniä tiloja puheluille ja yksityisiin kokouksiin.

Tutustu tuotteeseen

AUGUST/ työskentele itsenäisesti

Katso tuote

HUBERT/ luovat ja ideointitilat

Katso tuote

AUGUST NOOK/ työskentele itsenäisesti

Katso tuote

MEETER/ aula- ja odotustilat

Katso tuote

AUGUST WORKBAY/ kokousta yksityisesti

Katso tuote

SANS/ aula- ja odotustilat

Katso tuote

FRANKIE/ työskentele itsenäisesti

Katso tuote

Virolainen muotoilu, virolainen tuote

Softrendin kalusteita valmistavat käsin 35 mestaria omalla tehtaallamme

Softrend on valmistanut pehmeitä kalusteita yli 20 vuotta, ja panostamme erityisesti mukavuuteen ja laatuun. Tämä ei ole pelkkää sanahelinää, vaan käsittää henkilökunnan, materiaalit ja työtavat, jotka luovat huonekalulle sellaisen muodon ja sisällön, että tunnet olosi niiden parissa todellisen hyväksi.

Lue lisää

Nauti kyvystä keskittyä

Softrend antaa sinulle tilaa keskittyä työntekoon, kun se myös tuntuu mahdottomalta tässä maailmassa.
Kohtaa konseptimme

August

Ääntä vaimentava sohva itsenäiseen työskentelyyn

Ominaisuuksiltaan ääntä vaimentava sohvasarja August on suunniteltu nimenomaan avotoimistoihin. Leveydeltään ja korkeudeltaan erilaisilla muunnelmilla voi saada aikaan erikokoisia, toisistaan riippumattomia yksityisyyden saarekkeita, joissa voi pitää pikkupalavereja, syventyä kirjoittamiseen tai soittaa työpisteen ulkopuolelta tärkeä puhelu.

Tutustu Augustiin

Aula- ja odotustilat

Juttele hetki työtovereiden kanssa tai lue kirjaa ennen kuin palaat virkeänä työn pariin.
Tutustu tuotteeseen

UUSI! August Nook

Työskentele itsenäisesti

August Nook on kompakti työpiste niille liikkuville ihmisille, jotka käyvät toimistolla keskittymässä johonkin tiettyyn tehtävään ja jotka eivät tarvitse pysyvää työpöytää. Nook tarjoaa enemmän yksityisyyttä kuin tavalliset väliaikaiset työpisteet.

Tämä kolme yhdessä -ratkaisu sisältää silmien korkeudella olevat paneelit, jotka tarjoavat yksityisyyttä; pöydän, jonka ääressä mahtuu työskentelemään tietokoneella; sekä istuimen, joka on niin mukava, että siihen tahtoisi jäädä koko päiväksi.

Tutustu tuotteeseen

Meeter

Aula- ja odotustilat

Meeter on modulaarinen sohvaratkaisu kaikkiin julkisiin tiloihin, kuten ravintoloihin, odotustiloihin ja toimistoihin. Sohvaratkaisu voidaan koostaa kolmesta erikorkuisesta moduulista, joiden leveyden voi valita 62–150 cm:n välillä.

Metriratkaisut sopivat tiimi- tai henkilökohtaiseen työskentelyyn, niistä voi muodostaa yhdistelmiä erilaisia työryhmiä varten tai luoda tilan jakavia yksiköitä.

Katso tuote