Yritys - Softrend - Finland

Yritys

Softrend on virolainen pehmeiden huonekalujen valmistaja, joka on toiminut vuodesta 1997.

Softrend on valmistanut pehmeitä kalusteita yli 20 vuotta, ja panostamme erityisesti mukavuuteen ja laatuun. Tämä ei ole pelkkää sanahelinää, vaan käsittää henkilökunnan, materiaalit ja työtavat, jotka luovat huonekalulle sellaisen muodon ja sisällön, että tunnet olosi niiden parissa todellisen hyväksi.

  • Virolainen muotoilu, virolainen tuote: Softrendin kalusteita valmistavat käsin 35 mestaria omalla tehtaallamme, Tallinnan kupeessa Väänassa. Softrendissä toimii yhteensä 55 ihmistä.
  • Softrend on perheyritys. Päätöksenteko perhepiirissä tarkoittaa toisten huomiointia, jotta yhteinen yrityksemme kestäisi pitkään. Siksi päätöksentekomme perustuu kestävän kehityksen ideaan, jonka mukaan kauppaa ja teollisuutta harjoitettaessa tulee huomioida myös luonnonympäristön ja muiden ihmisten tarpeet. Arvostamme pienyrityksen etuja, jotka antavat meille joustavuuden, yksilöllisyyden ja kyvyn reagoida nopeasti.
  • 70 % tuotannosta viedään ulkomaille.
  • Softrendillä on myymälät Virossa ja Suomessa.

 

Hyvä tietää: Vuonna 2019 loimme valmistamiemme sohvien avulla peräti 13 127 uutta istumapaikkaa Eurooppaan.

Oikea sohva

Sohva on kotirauhan strateginen keskipiste. Sohvan tulee olla mukava, aistikas ja arvokas, omistajan luonteen mukainen. Sen tulee olla se oikea. Hyvä sohva tekee elämäsi jokaisesta päivästä hieman onnellisemman.

Laaja valikoimamme erilaisia malleja, kokoja, täyte- ja verhoilumateriaaleja takaa, että voimme rakentaa sinulle juuri sen oikean sohvan. Pystymme vastaamaan juuri sinun toiveisiin ja tarpeisiin, mikä lisää kotisi jokapäiväistä viihtyvyyttä.

Enemmän kuin oikea sohva

Meille on tärkeää, että tuotteet sopivat toisiinsa sekä ulkonäöltään että toimivuudeltaan. Tämä vakaumus innoitti meidät luomaan oman täydentävien sisustustuotteiden kokoelman. Niinpä vuodesta 2013 alkaen valikoimassamme ovat olleet myös pöydät, valaisimet, matot ja muut sisustusesineet, jotka tekevät kodistasi kodin.

Olemme aina valmistaneet myös sänkyjä. Vuodesta 2016 alkaen meillä on ollut oma mallisto makuuhuoneen sisustukseen laadukkaista sängyistä ja patjoista vuodevaatteisiin.

Julkiset tilat

Olemme osoittaneet taitomme pehmeiden maailmojen luojana, ja kohdistamme pehmeän voimamme nyt myös työympäristöjen suunnitteluun. Nykyajan työskentelytavat, sisällöltään uudet työt ja työn käsitteen avartuminen vaativat työympäristöltä enemmän kuin pöydistä, kaapeista ja lipastoista koostuvaa pakkosisustusta. Uudet työskentelymuodot ja -kokonaisuudet kaipaavat mahdollisuutta eristäytyä ja syventyä, keskustella vapaasti ja avoimesti, ideoida yhdessä tai rentoutua hetkeksi ja kerätä ajatuksia. Uudentyyppinen työympäristö ei ole tilana jäykkä, vaan sitä voidaan mukauttaa parhaiten tekeillä olevan tehtävän luonteeseen. Pehmeät ratkaisut tekevät työtiloista kodikkaampia ja viihtyisämpiä. Ihmiset voivat siellä paremmin, ovat iloisempia ja tuotteliaampia.