Laatustandardimme

  • Vahva runko: puuta, vaneria ja HDF-levyä. Annamme sohviemme rungolle 20 vuoden takuun
  • Käytämme vain laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät pitkään, kuten erittäin tiivistä HR-vaahtokumia
  • Untuvat: vesilintujen untuvia
  • Pussijousitus: pussin korkeus 10 cm, jousen vahvuus 1,8
  • Saumat: kestävät saumurilla ommellut saumat
  • Vaihdettavat päällykset (useissa malleissa koko sohvan laajuudessa, mm. rungossa): 100 % puuvillainen aluskangas
  • Konsultointi: juuri sinun kaipaamasi laatu (malli, koko, kangas)

Valitse oikea sohva, jossa on sopiva täyte!

On luonnollista, että käytön seurauksena patjat alkavat paljastaa, missä kohtaa sohvaa on vietetty eniten aikaa. Kullakin patjantäytteellä on omat erityispiirteensä, joten täyte tulisi valita elämäntavan mukaan.

UNTUVATÄYTE

Untuvatäytteisen istuinpatjan ydin koostuu joustavasta ja kestävästä vaahtokumikerroksesta, jota ympäröivät erillisissä kanavissa olevat vesilintujen untuvat. Tämä varmistaa istumismukavuuden ja auttaa patjaa pysymään muodossaan, jolloin täyte ei litisty liikaa. Ainoa haitta on, että untuvapatjat kaipaavat usein kohentamista, joka palauttaa niiden kuohkeuden ja muodon. Pieni sekaisuus on kuitenkin untuvatäytteisiin patjoihin liittyvä viehättävä erikoisuus, ei vika! Selkänojan untuvapatjoissa hyödynnämme kuohkeuden ja käyttömukavuuden saavuttamiseksi untuvan lisäksi myös tekokuituja.

Hoito: sohvan patjoja kannattaa hakata säännöllisesti: istuinpatjoja kerran viikossa, selkänojan patjoja kerran kuukaudessa. Molemmin puolin käytettävän patjan puolta kannattaa silloin tällöin vaihtaa.
Kokeile esimerkiksi: Hugo, Isabella, Laguuna.

VAAHTOKUMI

Istuinpatjoissa käytämme kerrosvaahtokumia, joka antaa patjalle kestävän kauniin muodon, joustavuuden, käyttömukavuuden ja helppohoitoisuuden. Vaahtokumi-istuin pehmenee jatkuvasti käytön myötä. Varmistaaksemme kalusteen mahdollisimman pitkän elinkaaren käytämme vain laadukasta, erittäin tiheää vaahtokumia. Mitä tiheämpää vaahtokumi on, sitä kauemmin se kestää.

Hoito: molemmin puolin käytettävän patjan puolta kannattaa silloin tällöin vaihtaa.
Kokeile esimerkiksi: Adam, Laguuna, Benny, Groovy.

PUSSIJOUSITUS

Pussijousituksessa (pocket-tekniikka) kukin jousi on pakattu erilliseen kangastaskuun. Tällainen jousitus reagoi tarkasti kehon painoon ja muotoon ja takaa oikean mukavuuden jokaisen istujan keholle. Saadaksemme aikaan lisää pehmeyttä ja pyöreän muodon käytämme päällimmäisenä kerroksena jousien päällä vaahtokumia ja tekokuitua.

Hoito: pussijousitetut sohvapatjat ovat kiinteitä kokonaisuuksia ja kaipaavat siksi erittäin vähän hoitoa.
Kokeile esimerkiksi: Newman, Meta, Newport.

MEMORY FOAM

Memory foam on uuden sukupolven materiaali, jossa vaahtokumiin on lisätty ainesosia, jotka muuttavat sen viskositeettia ja tiheyttä. Alun perin NASA:n kehittämä materiaali reagoi ruumiinlämpöön. Memory foamista valmistettu sohva ottaa nopeasti istujan kehon muodon ja lievittää siten mahdollisia lihasjännityksiä. Kun nousee sohvalta, memory foam palaa pian alkuperäiseen muotoonsa. Memory foamista valmistetut sohvat ja petauspatjat ovat siis toisaalta erittäin mukavia, toisaalta kestäviä ja käytännöllisiä.

Kokeile esimerkiksi: Meta