Toimistot ovat muuttumassa yhteistyön ja yhteisen luomisen paikaksi - Softrend - Finland

Toimistot ovat muuttumassa yhteistyön ja yhteisen luomisen paikaksi

Globaalinen pandemia on nopeasti kasvattanut etätöitä tekevien ihmisten määrää, ja asiantuntijoiden mukaan tämä trendi jatkuu myös tilanteen normalisoituessa.

Erilaiset kyselyt osoittavat, että ihmiset haluavat tehdä myös tulevaisuudessa ainakin osan työstään kotona. Se merkitsee sitä, että toimistoissa ei tarvita enää yhtä paljon kiinteitä työpisteitä, ja niistä tulee pikemminkin tapaamispaikkoja, joissa järjestetään työtovereiden kanssa aivoriihiä ja muita tapahtumia sekä tehdään yhteistyötä.

01/ Yhteistyö antaa parhaimmat tulokset

Tutkimukset osoittavat, että kasvotusten tavatessa kollegoiden kesken syntyy suurempi keskinäinen luottamus, ja parhaat ideat saavutetaan nopeammin.

Ratkaisu: luova nurkkaus

Miten inspiroiduksi tunnet olosi pitkän kokouspöydän ääressä epämukavilla toimistotuoleilla istuen? Ilmeisesti et kovinkaan. Luova ympäristö edesauttaa luovaa ideointia. Ergonomisuus ja joustavuus ovat tässä tärkeitä tekijöitä.

  • Liikuteltavuus: pyörillä olevaa pöytää on helppo liikutella. Näin luova nurkkaus voidaan säätää juuri sen tiimin luokse, joka sitä tarvitsee. Miksipä kauniilla säällä ei järjestettäisi kokouksia myös toimiston terassilla?
  • Ergonomisuus: korkea rahi on ergonominen, se pitää selän suorana ja ajatuksen terävänä.
  • Kompakti: luova nurkkaus mahtuu jopa 4 m²:n alueelle.

Sopivat tuotteet