Näin valitset sohvan - Softrend - Finland

Näin valitset sohvan

Oma sohva jokaiselle

”Suosittelemme asiakkaiden koeistuvan erilaisten sohvien päällä juuri sopivan sohvan löytämiseksi”, kertoo Softrendin markkinointipäällikkö Kerttu Raie sohvan valinnan periaatteista.

Kaikkein viisainta on valita sisustuksen, perheenjäsenten elämäntyylin sekä lapset ja lemmikkieläimet huomioon ottava istumapaikka. Haluatko kulmasohvan vai nykyään erittäin suositun avokulmasohvan vai vuodesohvan ja nojatuolin? Softrend tarjoaa näitä kaikkia.

”Avokulmasohva on kyllä suosittu, mutta sitä voidaan verrata integroituun keittiökalusteeseen, jonka paikkaa ei voi vaihtaa. Jos haluat välillä vaihtaa kalusteiden paikkaa, on ehkä viisainta valita sohvien, nojatuolien ja rahien yhdistelmä.” Sohvaa valittaessa pitäisi ottaa huomioon istujien tarpeet ja tottumukset – halutaanko enemmänkin maata sohvalla vai istua kunnolla. Tärkeitä ovat myös sohvan selkänojan korkeus ja istumissyvyys, koska jokaisella ihmisellä on erilaiset tarpeet.

Sisältö ja jalat, eli yksityiskohdat, ovat myös tärkeitä

”Suosituimpia ovat jousisohvat, jossa jousien päällä on joko vaahtomuovi tai muistivaahto (memory foam), jonka päällä on erityisen miellyttävä istua. Irtonaisten tyynyjen täytteenä voi olla joko vaahtomuovi tai höyhenet. Vaahtomuovisohva on kovempi, kulmikkaampi ja jämäkän muotoinen, eikä sitä voi mitenkään muotoilla pyöreäksi. Höyhentyynyt ovat miellyttäviä ja niiden päällä on kiva levätä, mutta niitä pitää välillä tampata kovasti, muuten ne menettävät muotonsa”, kertoo Kerttu Raie.

Myös sohvan jalkoihin on kiinnitettävä huomiota. Softrendin valikoimassa on erityylisiä ja viimeistelyltään erilaisia puisia ja maalattuja tai kromattuja metallisia jalkoja. Koska nykyään useissa kodeissa on robottipölynimureita ja on tärkeää, että kone mahtuu sohvan alle, jalkojen päällä olevat sohvat ovat olleet viime aikoina kysyttyjä. Softrendin valikoimasta eivät ole kuitenkaan kadonneet myöskään maata vasten olevat mallit.

Ilme riippuu kankaan valinnasta

”Valikoimassamme on modernien sohvien lisäksi perinteisempiäkin vaihtoehtoja, mutta sohvan ilme riippuu hyvin paljon kankaan valinnasta. Sen vuoksi liikkeissämme on muutamia (kukka)kuvioiden näytteitä, jotta voidaan saada kuva kirjavakankaisen huonekalun vaikutuksesta”.

Sohvaa tilattaessa kannattaa investoida laadukkaaseen päällysmateriaaliin, joka näyttää kauniilta vielä vuosienkin jälkeen. Lapsiperheet ja lemmikkieläinten omistajat valitsevat usein vaihdettavien päällysmateriaalien malleja, jotta päällykset voidaan tarvittaessa pestä kotona tai viedä pesulaan. Softrendillä on laaja valikoima koostumukseltaan erilaisia ja eri hintaluokkaisia päällyskankaita, joista suosituimmat ovat helposti hoidettavia.

”Valikoimaamme kuuluu useita likaa hylkivällä teknologialla käsiteltyjä kankaita. Lisäksi ne ovat kulutusta kestäviä, niitä voi puhdistaa höyrypuhdistimella, eivätkä basillit pääse pesimään niissä, minkä vuoksi ne sopivat myös allergikoille”, kertoo Kerttu Raie.

”Oikean sohvan löytäminen vie aikaa, koska meidän laajaan mallien, mittojen ja päällys- ja sisältömateriaalien valikoimaamme on ennen päätöksentekoa syvennyttävä perusteellisesti. Olemme valmiita esittelemään jokaisen huonekalun yksityiskohtia myöten. Tervetuloa!” kutsuu Softrendin markkinointipäällikkö Kerttu Raie.

More Articles this way