Palanen Kalifornian boheemiutta pohjoismaisessa Helsingissä - Softrend - Finland

Palanen Kalifornian boheemiutta pohjoismaisessa Helsingissä

Audrey on peräisin aurinkoisesta Los Angelesista, mutta palattuaan Helsinkiin muutama vuosi sitten hänen piti löytää kodin sisustuksessa kompromissi eklektisen boheemiuden ja suomalaisen pohjoismaisuuden välillä.

Miten kuvailet sisustustyyliäsi?

Sanoisin, että tyylini on aika eklektistä. Siinä on hieman Kalifornian aavikkoa ja uimarantojen boheemiutta, vihjauksia suosikkivuosikymmeniini – 1960- ja 1970-lukuun – sekä minimalistisia pohjoismaisia designkalusteita.

Olen aina pitänyt siististä, minimalistisesta ja modernista pohjoismaisesta designista, mutta lisään siihen mielelläni väriä ja vintage-esineitä, kuten neonvärisen kilven. Kuitenkin sitä tärkeämpää on, että kotona on erittäin viihtyisää, mikä voi olla vaikeaa, jos rakastut johonkin huonekaluun, joka näyttää erinomaiselta, muttei ole kovin mukava.

Suosikkini on Justina Blakeneyn suunnittelema The Jungalow: pidän siitä, miten hän yhdistelee värikästä boheemia tyyliä ja kauniita kasveja. Haluaisin kotiini lisää kasveja, mutta kun Helsingissä on talvella vähän aurinkoa, olen joutunut vähän hillitsemään itseäni.

 

 

Miksi valitsit kotiisi Softrendin Don-sohvan?

 

Helsingissä Softrendin salongissa käydessäni näin sinapinkeltaisella samettikankaalla verhoillun Don-sohvan. Tiesin heti, että se on juuri sellaista tyyliä, jota kaipaan! Matala, moduulirakenteinen, pehmeäkulmainen, mutta suoralinjainen ja ilman käsinojia. Kirsikka kakussa oli, että kun istuuduin sohvalle, niin ikään kuin sulauduin siihen! Se oli uskomattoman mukava!

 

Niin pitkään kuin muistan, olen halunnut smaragdinvihreän samettisohvan. Koska minulla on ranskanbulldoggi, josta lähtee paljon karvaa, tarvitsin kankaan, joka olisi kestävä ja helposti puhdistettavissa, joten normaali sametti ei kelvannut. Tutkittuani kaikki kangasvaihtoehdot törmäsin FibreGuard-nimiseen kokoelmaan, jota on tietysti helppo puhdistaa. Se ei ole pelkästään lemmikkieläinystävällinen, vaan siihen vahingossa joutuneen punaviinitahrankin voinee poistaa vaivattomasti. Löysin kangasvalikoimasta myös ihanteellisen vihreän värisävyn!

 

Täytyy sanoa, että myyjät olivat erittäin avuliaita. Pyysin pienen muutoksen sohvan mitoissa, ja he toteuttivat sen! Lisäksi halusin, että ruokapöydän tuolit sopivat sohvaan, joten tilasin lisää kangasta ja pyysin verhoilemaan samalla kankaalla tuolitkin.

 

Kuinka tyytyväinen olet nyt, kun olet omistanut sohvan jo jonkin aikaa?

 

Olen Don-sohvasta erittäin onnellinen! Ainoa ongelma on, että kilpailemme avopuolison kanssa aina kulmapaikasta. Onneksi se on riittävän suuri, joten mahdumme tarvittaessa sinne yhdessä. Myös ranskanbulldoggimme voi maleksia kanssamme sohvalla.

 

Pidän siitä, kuinka syvä ja mukava sohva on ja miten helppo on imuroida siitä koirankarvoja. Nautin myös sen matalasta ja avoimesta muodosta, joka tekee sohvasta vielä tilavamman.

 

Katso lisää kuvia Audreyn Instagram-tililtä @heythatsaud

 

Suosittelemme

 

 

 

More Articles this way