S01-S2 - Softrend - Finland

Meta

Massiivipuujalat ovat klassisia ja kestäviä, innovatiivinen memory foam ja pussijousitus lisäävät mukavuutta ja kestävyyttä.


Tuotetieto
Tuotenumero S01-S2
Mitat Leveys: 212cm Korkeus: 84 cm Syvyys: 108 cm Istumiskorkeus: 44 cm Istumissyvyys: 62 cm Käsinojan leveys: 26 cm Käsinojan korkeus: 65 cm Jalkojen korkeus: 14 cm
Materiaalit Runko: massiivipuusta ja vanerista valmistettu runko, siksakjouset Selkä- tai kaulatyynyt: selkätyynyt: kuitutäyte; istuintyynyt: pussijousitus, memory foam ja HR-vaahtomuovi Jalat: tammi Päällysmateriaali: Linova 2

Lisätietoa
Irtopäälliset vain selkätyynyillä; aluskangas 100-prosenttista puuvillaa

Takuu

Myönnämme sohvien ja vuoteiden massiivipuurungolle 20 vuoden takuun

Toimitusaika

Valmistusaika 4-5 viikkoa

 

 

Etkö löydä sitä oikeaa? Tule tutustumaan laajempaan koko-, kangas- ja jalkavalikoimaan liikkeisiimme.

Watch the video

Miksi valita Softrend?

Jo 20 vuoden ajan ovat Softrendin sohvat valmistuneet Virossa Väänan tehtaallamme käsityönä 30 mestarin taitavissa käsissä niiden korkean laadun takaamiseksi.

  • Hyvä hinta-laatusuhde: tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kestäviä virolaisia design-kalusteita reiluun hintaan. Annamme sohvien ja vuoteiden täyspuurungoille 20 vuoden takuun.
  • Design: pitkän ja perusteellisen kehitystyön tuloksena valmistuvat premium-laadun tuotteet.
  • Kestävyys: aloitamme sohvan valmistamisen vasta sitten, kun olet valinnut itsellesi sopivan – näin luomme kaikkein sopivimpia sohvia.
Suunnittelija

Argo Tamm

Argo Tamm on Softrendin pitkäaikainen talon sisäinen suunnittelija, jonka suunnittelemia ovat useat suositut sohvat ja vuoteet. Hänen tavoitteenaan on luoda ulkonäöltään ajattomia ja vahvoja sekä tekniseltä suunnittelultaan kestäviä tuotteita, jotka miellyttävät silmää kymmenenkin vuoden päästä.