S11-SB2 - Softrend - Finland

Emma vuodesohva

Tuo kotiisi tippa romantiikkaa. Emmassa on kaikki ne ominaisuudet, jotka vuodesohvalla on oltava.

Tuotetieto
Tuotenumero S11-SB2
Mitat Leveys: 183cm Korkeus: 83 cm Syvyys: 95 cm Istumiskorkeus: 46 cm Istumissyvyys: 52 cm Käsinojan leveys: 20 cm Käsinojan korkeus: 62 cm Jalkojen korkeus: 5 cm
Materiaalit Runko: massiivipuusta ja vanerista valmistettu runko, siksakjouset Selkä- tai kaulatyynyt: HR-vaahtomuovi Jalat: tammi Päällysmateriaali: Titan 336

Vuodemekanismi
Nova-metallimekanismi, jousipatja

Lisätietoa
Verhoilukangas ei ole irrotettava

Takuu

Myönnämme sohvien ja vuoteiden massiivipuurungolle 20 vuoden takuun

Toimitusaika

Valmistusaika 6-8 viikkoa

 

 

Etkö löydä sitä oikeaa? Tule tutustumaan laajempaan koko-, kangas- ja jalkavalikoimaan liikkeisiimme.


Watch the video

Miksi valita Softrend?

Jo 20 vuoden ajan ovat Softrendin sohvat valmistuneet Virossa Väänan tehtaallamme käsityönä 30 mestarin taitavissa käsissä niiden korkean laadun takaamiseksi.

  • Hyvä hinta-laatusuhde: tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kestäviä virolaisia design-kalusteita reiluun hintaan. Annamme sohvien ja vuoteiden täyspuurungoille 20 vuoden takuun.
  • Design: pitkän ja perusteellisen kehitystyön tuloksena valmistuvat premium-laadun tuotteet.
  • Kestävyys: aloitamme sohvan valmistamisen vasta sitten, kun olet valinnut itsellesi sopivan – näin luomme kaikkein sopivimpia sohvia.
Suunnittelija

Softrendin muotoilijat

Softrend on valmistanut pehmeitä kalusteita yli 20 vuotta, ja panostamme erityisesti mukavuuteen ja laatuun. Tämä ei ole pelkkää sananhelinää, vaan luomme henkilökuntamme, materiaaliemme ja työtapojemme ansiosta huonekalulle sellaisen muodon ja sisällön, että viihdyt sen parissa kauan. Useat Softrendin suositut tuotteet ovat saaneet alkunsa juuri asiakkaidemme toiveista ja palautteesta, joiden pohjalta kehitystiimimme on antanut idealle oikean muodon.