S18-O3CLC3CR - Softrend - Finland

Laguuna

1468 €
-20%
1834 €
(sisältää arvonlisäveron)
Tuotetieto
Tuotenumero S18-O3CLC3CR
Mitat Leveys: 302cm Korkeus: 75 cm Syvyys: 330 cm Istumiskorkeus: 37 cm Istumissyvyys: 62 cm Käsinojan leveys: 20 cm Käsinojan korkeus: 52 cm Sopiva mallille: S18-O3CLC3CR (330x330 cm)
Materiaalit Päällysmateriaali: Titan 336
Toimitusaika

Valmistusaika 6-8 viikkoa

 

 

Watch the video

Miksi valita Softrend?

Jo 20 vuoden ajan ovat Softrendin sohvat valmistuneet Virossa Väänan tehtaallamme käsityönä 30 mestarin taitavissa käsissä niiden korkean laadun takaamiseksi.

  • Hyvä hinta-laatusuhde: tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kestäviä virolaisia design-kalusteita reiluun hintaan. Annamme sohvien ja vuoteiden täyspuurungoille 20 vuoden takuun.
  • Design: pitkän ja perusteellisen kehitystyön tuloksena valmistuvat premium-laadun tuotteet.
  • Kestävyys: aloitamme sohvan valmistamisen vasta sitten, kun olet valinnut itsellesi sopivan – näin luomme kaikkein sopivimpia sohvia.
Suunnittelija

Softrendin muotoilijat

Softrend on valmistanut pehmeitä kalusteita yli 20 vuotta, ja panostamme erityisesti mukavuuteen ja laatuun. Tämä ei ole pelkkää sananhelinää, vaan luomme henkilökuntamme, materiaaliemme ja työtapojemme ansiosta huonekalulle sellaisen muodon ja sisällön, että viihdyt sen parissa kauan. Useat Softrendin suositut tuotteet ovat saaneet alkunsa juuri asiakkaidemme toiveista ja palautteesta, joiden pohjalta kehitystiimimme on antanut idealle oikean muodon.