S53-1SDLKTR - Softrend - Finland

Don moduulisohva

Kulmasohva, avokulmasohva vai suoran sohvan ja rahin yhdistelmä? Donin suhteen tämä kaikki on mahdollista.

2150 €
(sisältää arvonlisäveron)

Inspiraatio

Olen Don-sohvasta erittäin onnellinen! Ainoa ongelma on, että kilpailemme avopuolison kanssa aina kulmapaikasta. Onneksi se on riittävän suuri, joten mahdumme tarvittaessa sinne yhdessä. Myös ranskanbulldoggimme voi maleksia kanssamme sohvalla.
Audrey - Helsinki, Finland

Watch the video

Miksi valita Softrend?

Jo 20 vuoden ajan ovat Softrendin sohvat valmistuneet Virossa Väänan tehtaallamme käsityönä 30 mestarin taitavissa käsissä niiden korkean laadun takaamiseksi.

  • Hyvä hinta-laatusuhde: tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kestäviä virolaisia design-kalusteita reiluun hintaan. Annamme sohvien ja vuoteiden täyspuurungoille 20 vuoden takuun.
  • Design: pitkän ja perusteellisen kehitystyön tuloksena valmistuvat premium-laadun tuotteet.
  • Kestävyys: aloitamme sohvan valmistamisen vasta sitten, kun olet valinnut itsellesi sopivan – näin luomme kaikkein sopivimpia sohvia.
Suunnittelija

Softrendin muotoilijat

Softrend on valmistanut pehmeitä kalusteita yli 20 vuotta, ja panostamme erityisesti mukavuuteen ja laatuun. Tämä ei ole pelkkää sananhelinää, vaan luomme henkilökuntamme, materiaaliemme ja työtapojemme ansiosta huonekalulle sellaisen muodon ja sisällön, että viihdyt sen parissa kauan. Useat Softrendin suositut tuotteet ovat saaneet alkunsa juuri asiakkaidemme toiveista ja palautteesta, joiden pohjalta kehitystiimimme on antanut idealle oikean muodon.