S55-25CLDR - Softrend - Finland

Groovy

Rakastatko vai vihaatko? Groovy on jotain sellaista, joka ei jätä kylmäksi.

2822 €
(sisältää arvonlisäveron)
Tuotetieto
Tuotenumero S55-25CLDR
Mitat Leveys: 290cm Korkeus: 75.5 cm Syvyys: 150 cm Istumiskorkeus: 46.5 cm Istumissyvyys: 57 cm Käsinojan leveys: 10 cm Käsinojan korkeus: 70 cm Jalkojen korkeus: 16 cm
Materiaalit Runko: massiivipuusta ja vanerista valmistettu runko, taskutetut jouset, siksakjouset Selkä- tai kaulatyynyt: HR-vaahtomuovi Jalat: kromi Päällysmateriaali: Linova 2

Lisätietoa
Päällinen ei ole irrotettavissa

Takuu

Myönnämme sohvien ja vuoteiden massiivipuurungolle 20 vuoden takuun

Toimitusaika

Valmistusaika 6-8 viikkoa

 

 

Etkö löydä sitä oikeaa? Tule tutustumaan laajempaan koko-, kangas- ja jalkavalikoimaan liikkeisiimme.


Watch the video

Miksi valita Softrend?

Jo 20 vuoden ajan ovat Softrendin sohvat valmistuneet Virossa Väänan tehtaallamme käsityönä 30 mestarin taitavissa käsissä niiden korkean laadun takaamiseksi.

  • Hyvä hinta-laatusuhde: tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja kestäviä virolaisia design-kalusteita reiluun hintaan. Annamme sohvien ja vuoteiden täyspuurungoille 20 vuoden takuun.
  • Design: pitkän ja perusteellisen kehitystyön tuloksena valmistuvat premium-laadun tuotteet.
  • Kestävyys: aloitamme sohvan valmistamisen vasta sitten, kun olet valinnut itsellesi sopivan – näin luomme kaikkein sopivimpia sohvia.
Suunnittelija

Softrendin muotoilijat

Softrend on valmistanut pehmeitä kalusteita yli 20 vuotta, ja panostamme erityisesti mukavuuteen ja laatuun. Tämä ei ole pelkkää sananhelinää, vaan luomme henkilökuntamme, materiaaliemme ja työtapojemme ansiosta huonekalulle sellaisen muodon ja sisällön, että viihdyt sen parissa kauan. Useat Softrendin suositut tuotteet ovat saaneet alkunsa juuri asiakkaidemme toiveista ja palautteesta, joiden pohjalta kehitystiimimme on antanut idealle oikean muodon.