Softrend ja Alpek lahjoittavat Ukrainan sodan pakolaisille patjoja - Softrend - Finland

Softrend ja Alpek lahjoittavat Ukrainan sodan pakolaisille patjoja

Hyvät kumppanit tekevät yhteistyötä myös vaikeina aikoina ja hyväntekeväisyyden alalla. Softrendin yhteistyökumppaneita on Alpek – yritys, jonka laadukas vaahtomuovi lisää Softrendin sohville ja nojatuoleille pehmeyttä.

Kahden yrityksen yhteistyössä valmistui mittatilaustuotteena 100 laadukasta, pestävällä päällisellä varustettua vaahtomuovipatjaa, jotka lahjoitettiin Ukrainan sotapakolaisten majoitusta hoitaville järjestöille.
Tästä patjamäärästä lähetimme monta kuormalavallista Softrendin tehtaalta suoraan Ukrainan ja Puolan rajalle. Lisäksi kuormallinen patjoja lähti Länsi-Ukrainan Lvivin koulurakennukseen perustettuun hätämajoitusyksikköön, johon on kokoontunut joukko pakolaisia Ukrainan muilta alueilta. Heti kun patjat olivat saapuneet Lviviin, niistä kerrottiin jopa ranskalaisessa uutisohjelmassa. Katso videouutinen tästä >

Muutamia kymmeniä patjoja lähetimme myös Softrendin huonekalutehtaan kotikuntaan, tarkemmin Tallinnan kupeessa sijaitsevaan Harkun urheilu- ja lepokeskukseen, joka toimii pakolaisleirinä, jossa jo nyt majoitetaan Ukrainan sodalta paenneita perheitä ja jonne heitä on tulossa lisää.
Patjojen kanssa lähetämme työntekijöidemme lämpimimmät rauhantoiveet. Слава Україні!

More Articles this way