Event cancelled! Softrend x Stella Soomlais @Helsinki Design Week 3-5.09 - Softrend - Finland

Event cancelled! Softrend x Stella Soomlais @Helsinki Design Week 3-5.09

Kaksi virolaista brändiä Softrend ja Stella Soomlais yhdistävät voimansa Helsinki Design viikolla Softrendin showroomilla Helsingissä. Molemmat ovat tunnettuja vastuullisten ja kestävien lifestyle tuotteiden kehittäjiä yli 10 vuoden ajalta.

Softrend on valmistanut käsintehtyjä pehmeitä huonekaluja vuodesta 1997. Mukavuudella ja laadulla on erityinen merkitys Softrendille. Se ei ole vain muotisana, vaan kokoaa yhteen tiimin, materiaalit ja tekniikan joka luo kauniita ja kestäviä huonekaluja. On tärkeää että meidän toiminnalla on vaikutusta ympäristöön, siksi me luomme tuotteita joita voi käyttää pitkään ja käytämme kaikki ylijäämä kankaat niin pitkälle kuin se on mahdollista. Kaikki meidän huonekalut on valmistettu käsityönä Virossa.

www.softrend.fi
IG: softrendsuomi

Stella Soomlais on valmistanut nahkalaukkuja ja asusteita vuodesta 2004. Vuodesta 2015  lähtien Stella Soomlais brändin päämääränä on osoittaa että on mahdollista toimia vastuullisena nahka studiona, jonka tavoitteena on nolla hävikki vuoteen 2021 mennessä  ja lopulta muuttua ilmasto positiiviseksi tulevina vuosina. Uniikin ja kestävän designin lisäksi yritys hyödyntää kiertotalouden periaatteita toiminnassaan, ollakseen nahan käytön vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edelläkävijä. Kaikki laukut valmistetaan käsityönä Virossa.

https://stellasoomlais.com/fi
IG: stellasoomlais_fin

OHJELMA:

Esittely
Torstaina klo 15:00
Saat tietää kaiken Stella Soomlais ja Softrend brändeistä. Molemmat pitävät pienen esittelyn omasta brändistään, materiaaleista joita he käyttävät ja esittelevät uutuuksia.

Nahka työpaja
Perjantaina klo 15:00
Opi lisää nahan ominaisuuksista ja pidä hauskaa Stella Soomlaiksen ohjaamalla nahka työpajalla. Rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoittaudu sähköpostitse:

Avoinna:
Torstai: 10-18
Perjantai 10-18
Lauantai 10-15

More Articles this way