Sohva, jolle koko perhe mahtuu lojumaan - Softrend - Finland

Sohva, jolle koko perhe mahtuu lojumaan

Elerinin koti on enemmän rauhallinen ja tyyliltään pohjoismainen. Seinissä ja huonekaluissa on käytetty vaaleita sävyjä, mutta sisustusta korostavat koristeet, kuten maljakot, värikkäät tyynyt, verhot, astiat ja muut pienet yksityiskohdat.

Uutta kotia sisustaessaan he lähtivät puolison kanssa siitä, että koti ei ole liian siloteltu eli yksityiskohtiin saakka viritetty huippumoderni tila, vaan pikemmin kodikas ja itse omistajille rakas. Sisustusinspiraatiota Elerin etsi internetistä ja Pinterestistä, mutta sisustusaiheiden seuranta jatkuu, koska koti ei ole täysin valmis ja kaipaa jatkuvasti muutoksia vuodenajan ja tunnelman mukaan.

Tilavaan olohuoneeseensa he valitsivat Softrendin Meta-sohvan. ”Kiinnitimme huomiota Softrendin sohvaan, koska halusimme ison sohvan, jonka makuuosa on niin leveä, että mahdumme sinne koko perheen kanssa laiskottelemaan. Minulle oli tärkeää, että sohvassa on jalat, koska pidän siivoamisesta ja halusin, että sohvan alle pääsee helposti myös pesumopilla.”

Oikean sohvan pariskunta löysi helposti. ”Paljon eri vaihtoehtoja emme harkinneetkaan. Metaan ihastuimme heti ja valitsimme siihen sellaisen kankaan, että jos koira käy salaa sohvalla (mitä se öisin tekeekin), niin kangas kestää sen kynsiä, karvoja jne. Sohva on mukava, mahdumme sinne lepäämään koko perheen kanssa, ja tämä jättiläinen sopii kotiimme kuin nakutettu.”

Suosittelemme


More Articles this way