Syksy-talven 2020 sisustustrendit - Softrend - Finland

Syksy-talven 2020 sisustustrendit

Syksy tuo tullessaan uusia trendejä sisustuksiin. Aika, jolloin sää sateistuu ja ulkona pimenee, kodikkaasta kodista tulee mukava paikka. Olemme koonneet sinulle inspiroivan katsauksen vaikuttavimmista sisustusideoista kodin virkistämiseksi.

  1. Abstrakcionismi taiteessa ja tekstiileissä

Erinomainen ja ainutlaatuinen sisustustrendi, joka saa inspiraation abstrakteista taideteoksista. Rohkea geometria, käsin piirretyt luonnokset ja tehokkaat väripilkut tekevät huoneesta ainutlaatuisemman. Kuten ekspressionistisessa taiteessa, korostetaan piirrettyjen muotojen epätäydellisyyttä ja abstraktiota.

REVUEBAR, Monika Petersen

Monika Petersen tuo taiteessaan esille rohkeita ja suuria muotoja tuoden sisustukseen nykyaikaisen tulkinnan luonnosta. Hänen teoksensa sopivat yksinkertaisuudellaan ja vaatimattomuudellaan jokaiseen ympäristöön.

Osta täältä >

Japandi

Japanilaisen minimalismin ja luonnonmateriaalien ja sävyjen inspiroima tyyli skandinaavisissa sisätiloissa on edelleen trendissä. Mustaa, syvän vihreää tai punaista käytetään usein neutraalien luonnon inspiroimien sävyjen kanssa. Japanilaisella tyylillä on rauhoittava vaikutus mieleen ja se korostaa sisäisen elämän rikkautta ja monimuotoisuutta pikemminkin kuin ulkoista.

Yksinkertaiset ja selkeät huonekalut

Kodinsisustajat ovat tietoisempia kestävyydestä ja laadusta ja arvioivat uudelleen kulutustottumuksiaan suosimalla huonekaluja, jotka sopivat kotiinsa vuosien ja vuosikymmenien ajan. Arvostetaan monikäyttöisiä huonekaluja, jotka voidaan suunnitella uudelleen, ja korkealaatuisia, helposti puhdistettavia ja huollettavia kankaita.

Uusi! KUUBIK, seinähylly

Pienikokoinen hylly jättää huoneeseen vieläkin ilmavamman ja kevyemmän vaikutelman. Hylly on saatavilla kahdella eri leveydellä, joita voi myös yhdistellä suuremman seinän täyttämiseksi ja kauniiden esineiden esillepantavaksi. Metallirunkoinen hylly on saatavilla mustana ja tammiviiluna.

Osta täältä >

Jalokiviä

Jalokivet on avainsana tekstiileille ja sisustustarvikkeille modernilla tavalla. Sametti on edelleen trendikäs materiaali, sekä kiiltävä että mattapintainen. Kankaissa rohkeat ja erinomaiset sävyt ovat suosittuja. Muotoilu on värin lisäksi tärkeä myös sisustustuotteille.

ABBOTT sohva

Abbott tarvitsee vähän huoltoa, koska sen istuin- ja selkänojatyynyt ovat kiinteät. Korosta Abbottin ajatonta muotoa klassisella kankaalla tai päinvastoin, aiheuta sisustuksessasi intrigi, valitsemalla näyttävä trendisävy.

Osta täältä >

BAIT sohva

Pohjoismaisen suoralinjainen sohva Bait jättää ohuiden käsinojiensa ansiosta mahdollisimman paljon lepotilaa.
Korkeat hoikat metallijalat vahvistavat ilmavaa vaikutelmaa, korostavat sohvan hyviä mittasuhteita ja helpottavat siivousta sen alta.

Osta täältä >

Vaikuttavat matot

Erimuotoiset matot erottuvat tärkeänä sisustuselementtinä syksyllä. Matolla on tärkeä rooli sisustuksessa. Oikea matto lattialle auttaa luomaan erilaista ilmettä avo-asumiselle tekee ilmapiiristä kodikkaamman ja lisää tekstuuria ja värejä.

FLORES matto

Flores kokoelma on luotu yhteistyössä tanskalaisen taitelijan Signe Kejlbo´ kanssa. Se tuo esiin Signen lumouksen kukkia, ainutlaatuisia kuvioita ja uskomattomia väriyhdistelmiä vastaan. Tulppaanit ovat olleet tärkein inspiraatio ja lopputuloksena ovat värilliset ja taiteelliset tekstiilit ja hyvin erottuva matto.

Osta täältä >

More Articles this way