Takaisin

KUUBIK S

Argo_2
Suunnittelija: Argo Tamm

Huolellisesti valittu väritäplä vaatimattomalla yksivärisellä taustalla tuo sisustukseen sitä jotakin, jonka asiantuntijat tunnustavat päännyökkäyksellä ja jota muut kutsuvat ihaillen yksinkertaisesti tyylikkääksi. Kuutiolla on mahdollista muuttaa jokainen interiööri tyylikkääksi. Voit valita erilaisista moderneista ja klassisista väreistä tai yhdistellä erivärisiä runkoja ja levyjä. Voit koota kolmesta pöydästä (S, M ja L) koostuvan sarjan tai käyttää vain yhtä pöytää – ihan niin kuin tilaasi parhaiten sopii. Katsele ympäristöäsi sisustussuunnittelijan silmin: kaipaako se uudistamista tai tyylikästä upgradea? Jos vastaus on kyllä, niin Kuutio on nerokkaan helppo vaihtoehto.

Hinta:
220 € 220 € 270 € 370 €Softrendin Helsingin konseptimyymälä on nyt avattu. Löydät meidät osoitteesta Perämiehenkatu 11. Tule tutustumaan!

Tiedustele lisää Tallenna
suosikiksi

Tuoteseloste
Materjalid
Kuljetus

YLEMPI LEVY
valikoimassa Valchromat ja viilu

RUNKO
maalattu metalli

LISÄTIETOA
valikoimassa eri sävyjä ja kokoja

MITAT
KUUBIK S: 45 x 45 x H 45 cm
KUUBIK M: 90 x 41 x H 39 cm
KUUBIK L: 82 x 82 x H 34 cm

Valchromat®-värvivalikoima

Vaneri

Metallirunko

Valchromat®-ominaisuudet

Valchromat® on uudistuksellinen puulevy, jossa yhdistyvät puun luonnolliset ominaisuudet ja värien kirkkaus. Koska Valchromat on normaalia MDF-levyä noin 30 % tiiviimpi ja kokonaan maalattu levy, se kestää paremmin myös mekaanisia vaurioita.

Valchromatin valmistusprosessissa maalatut puuosaset liimataan yhteen erityisellä hartsilla, jonka voiteluominaisuudet ovat hyvät ja jossa on alhainen formaldehydipitoisuus. Pienet puuosaset saavat aikaan hieman kiharan kuvion, minkä vuoksi joskus voi esiintyä väri- ja kuvioeroja. Se kuitenkin antaa materiaalille lämpimän luonnollisen ulkonäön.

Kotiinkuljetus Suomessa

Toimitamme tuotteesi haluamallesi paikalle. Asennamme tuotteen puolestasi ja viemme pakkausmateriaalit mennessämme.

Kuljetuksesta sovimme tapauskohtaisesti, voitte tiedustella lisää kuljetuksesta myymälästämme.

MIKSI SOFTREND?

  • Laaja valikoima muotoja, kokoja, verhoilu- ja täytemateriaaleja.
  • Myönnämme sohvien massiivipuurungolle 20 vuoden takuun.
  • 20 vuoden kokemus pehmeiden kalusteiden valmistuksesta antaa uskoa, että ymmärrämme asiakasta ja osaamme suosittaa hänen elämäntapaansa ja tarpeisiinsa sopivia huonekaluja.
  • Toimitus: tuomme sohvan huoneeseen ja viemme pakkausjätteen pois.
  • Suunnittelemme ja valmistamme kalusteet Virossa, ja ne valmistuvat käsityönä.

KATSO VIDEO

TUOTE LISÄTTY SUOSIKKEIHIN!

Voit jakaa Suosikit-näkymäsi ystäväsi tai tuttusi kanssa saadaksesi tietää heidän mielipiteensä. Lisäksi voit sen avulla vertailla helpommin eri tuotteita tehdäksesi oikean päätöksen.

Tallennettu

Huom.! Suosikin yhteyteen voit myös tallentaa kombinatsioone.

Sulje Katsele suosikkeja