Pehmeät arvomme - Softrend - Finland

Pehmeät arvomme

Softrendin sohvat ovat erityisiä, koska ne on valmistettu sinun tarkkojen ohjeidesi mukaan

Hyvä sohva on jokaiselle erilainen. Sellaista sohvaa, joka on oikea kaikille, ei ole olemassa. Yhdessä voimme löytää oikean sohvan juuri sinulle. Aloitamme sohvasi valmistuksen vasta sitten, kun olet valinnut sopivan mallin, koon sekä verhoilu- ja täytemateriaalit – näin luomme sohvan, johon olet tyytyväinen pitkään.

Välitämme luonnosta, joten valmistamme tuotteita, joita voit käyttää pitkään

Meille on tärkeää, että ajattelutapamme ja toimintamme kunnioittaa ympäristöä, jossa elämme. Sen takia luomme tuotteita, joita voidaan käyttää pitkään. Oikeaan sohvaan liittyy niin paljon hyviä muistoja, ettei siitä halua luopua. Luja runko, taitava toteutus ja laadukkaat materiaalit takaavat sen, että sohvamme kestävät pitkään. Todistukseksi annamme massiivipuurungolle 20 vuoden takuun.

Etenemme tietoisesti kohti jätteettömän yrityksen titteliä

Pidämme tärkeänä materiaalien säästävää käyttöä. Tuotevalikoimassamme on esimerkiksi uuden materiaalin ylijäämäpalasista valmistetut vihreät tyynyt sekä  jalostavan uusiokäytön (upcycling) periaatetta vaaliva tuotesarja, joka on luotu yhteistyössä muotisuunnittelija Reet Ausin kanssa.


Myös MiaPuPe suunnitteli lasten piirustuskilpailun pohjalta pehmolelut, joita kuulovammaiset ompelijat valmistavat Softrendin tehtaan ylijäämämateriaaleista. Lahjoitamme osan jokaisen lelun myyntituotosta kuulovammaisille koululaisille.

Jokainen palaute tekee Softrendin tuotteesta vielä paremman

Tuotteillamme on aina syntyhistoria ja syy, miksi ne ovat juuri sellaisia kuin ovat. Ne saavat alkunsa asiakkaiden ideoista ja palautteista. Ne hahmottuvat muotoilijan inspiraation avulla malleiksi ja päätyvät tuotevalikoimaan vasta perusteellisen kehittelyn ja kokeilun jälkeen. Jokainen asiakkaamme antaa siis panoksensa Softrendin uuden tuotteen syntymiseen.

Uskomme, että menestyksen salaisuus on ihanteellisen tuotteen lisäksi älykäs valmistus

Kaiken, mitä valmistamme ja toimitamme kotiisi, aiomme pakata pian uudelleenkäytettäviin pakkauksiin. Silloin sinun ei tarvitse miettiä, että mukavuutesi tähden kärsii ympäristö, jossa elämme. Softrend etenee vahvasti kohti jätteettömän yrityksen asemaa ja etsii jokaiselle materiaalin ylijäämälle uusia käyttömahdollisuuksia ja teknologioita, jotka eivät tuhlaa. Esimerkiksi leikkaamme kankaita leikkurilla, joka vähimmäistää kankaan ylijäämät.