Pehmeät arvomme

Softrendin sohvat ovat erityisiä, koska ne on valmistettu sinun tarkkojen ohjeidesi mukaan

Hyvä sohva on jokaiselle erilainen. Sellaista sohvaa, joka on oikea kaikille, ei ole olemassa. Yhdessä voimme löytää oikean sohvan juuri sinulle. Aloitamme sohvasi valmistuksen vasta sitten, kun olet valinnut sopivan mallin, koon sekä verhoilu- ja täytemateriaalit – näin luomme sohvan, johon olet tyytyväinen pitkään.

Välitämme luonnosta, joten valmistamme tuotteita, joita voit käyttää pitkään

Meille on tärkeää, että ajattelutapamme ja toimintamme kunnioittaa ympäristöä, jossa elämme. Sen takia luomme tuotteita, joita voidaan käyttää pitkään. Oikeaan sohvaan liittyy niin paljon hyviä muistoja, ettei siitä halua luopua. Luja runko, taitava toteutus ja laadukkaat materiaalit takaavat sen, että sohvamme kestävät pitkään. Todistukseksi annamme massiivipuurungolle 20 vuoden takuun.

Huolehdimme siitä, että Softrendin sohvat ovat aina siistejä

Toivomme, että Softrendin sohva olisi lempipaikkasi kotona. Jotta voit iloita sohvastasi pitkään, tarjoamme kaikkiin malleihimme uudelleen verhoilua. Sohviemme päällykset on helppo irrottaa. Päällysten alla on sataprosenttista puuvillaa oleva aluskangas, joka mahdollistaa sohvan käytön myös silloin, kun päällykset ovat pesussa.

Jokainen palaute tekee Softrendin tuotteesta vielä paremman

Tuotteillamme on aina syntyhistoria ja syy, miksi ne ovat juuri sellaisia kuin ovat. Ne saavat alkunsa asiakkaiden ideoista ja palautteista. Ne hahmottuvat muotoilijan inspiraation avulla malleiksi ja päätyvät tuotevalikoimaan vasta perusteellisen kehittelyn ja kokeilun jälkeen. Jokainen asiakkaamme antaa siis panoksensa Softrendin uuden tuotteen syntymiseen.

Enemmän kuin sohva

Meille on tärkeää, että tuotteet sopivat toisiinsa sekä ulkonäöltään että toimivuudeltaan. Tämä vakaumus innoitti meidät luomaan oman täydentävien sisustustuotteiden kokoelman. Niinpä vuodesta 2013 alkaen valikoimassamme ovat olleet myös pöydät, valaisimet, verhot, matot ja muut sisustusesineet, jotka tekevät kodistasi kodin. 

Historia osoittaa, että arvomme perustuvat oikeisiin asioihin

Softrendin sohvat ovat kruunanneet koteja jo yli 20 vuoden ajan. Tämän kokemuksen avulla ymmärrämme asiakasta ja osaamme suositella juuri hänelle sopivia huonekaluja. Haluamme luoda yhdessä kanssasi juuri sinulle oikean sohvan. Tule kokeilemaan!

Etenemme tietoisesti kohti jätteettömän yrityksen titteliä

Pidämme tärkeänä materiaalien säästävää käyttöä. Tuotevalikoimassamme on esimerkiksi uuden materiaalin ylijäämäpalasista valmistetut vihreät tyynyt sekä  jalostavan uusiokäytön (upcycling) periaatetta vaaliva tuotesarja, joka on luotu yhteistyössä muotisuunnittelija Reet Ausin kanssa. Myös MiaPuPe suunnitteli lasten piirustuskilpailun pohjalta pehmolelut, joita kuulovammaiset ompelijat valmistavat Softrendin tehtaan ylijäämämateriaaleista. Lahjoitamme osan jokaisen lelun myyntituotosta kuulovammaisille koululaisille.

Pyrimme pakkaamaan kaiken uudelleenkäytettäviin pakkauksiin. Softrend etsii jokaiselle materiaalin ylijäämälle uusia käyttömahdollisuuksia ja teknologioita. Esimerkiksi leikkaamme kankaita leikkurilla, joka minimoi kankaan ylijäämät.

Softrend on tyyliä ja tyyli on Softrendiä

Löytääksemme parhaita ratkaisuja teemme Softrendin vakituisen suunnittelijan, Argo Tammin, lisäksi yhteistyötä muiden suunnittelijoiden kanssa.