Luotu yhteistyöhön

Jokaisella työllä on oma aikansa ja paikkansa. Myös luomisella. Yhdessä luomisella. Jonkin uuden keksimiseen, kehittämiseen ja kokeilemiseen tarvitsemme joustavia ja dynaamisia tiloja, joissa huonekalut eivät rajoita vaan tukevat toimintojamme.

Tutustu tuotteisiimme

Uusi!

August Nook

August Nook on kompakti työpiste niille liikkuville ihmisille, jotka käyvät toimistolla keskittymässä johonkin tiettyyn tehtävään ja jotka eivät tarvitse pysyvää työpöytää. Nook tarjoaa enemmän yksityisyyttä kuin tavalliset väliaikaiset työpisteet.

Tämä kolme yhdessä -ratkaisu sisältää silmien korkeudella olevat paneelit, jotka tarjoavat yksityisyyttä; pöydän, jonka ääressä mahtuu työskentelemään tietokoneella; sekä istuimen, joka on niin mukava, että siihen tahtoisi jäädä koko päiväksi.

Tutustu tuotteeseen

Avotoimiston tavoite:

Enjoy being focused

Lue lisää

August

Ääntä vaimentava sohva

Ominaisuuksiltaan ääntä vaimentava sohvasarja August on suunniteltu nimenomaan avotoimistoihin. Leveydeltään ja korkeudeltaan erilaisilla muunnelmilla voi saada aikaan erikokoisia, toisistaan riippumattomia yksityisyyden saarekkeita, joissa voi pitää pikkupalavereja, syventyä kirjoittamiseen tai soittaa työpisteen ulkopuolelta tärkeä puhelu.

Tutustu Augustiin
Neuvoja

Miten sisustaa nykyaikainen toimisto?

Lue blogista

Rahijärjestelmät

Liikuteltavat ja leikkisät rahit ovat kiitollinen ratkaisu, kun sisustat monikäyttöistä tilaa. Softrendin valikoimassa on rahijärjestelmiä, joiden avulla voidaan suunnitella tilan tarpeisiin sopivia yhdistelmiä ja liikutella niitä helposti toisiin asentoihin.

Tutustu tuotteeseen